• Na een toch wel stille en natuurlijk veel te lange Covid-periode, wordt er op de Elsgeest gelukkig weer getraind, wordt er weer gevoetbald, wordt er weer ontspannen, aangemoedigd, gewonnen, verloren, ontmoet, vergaderd en nog veel meer. Eindelijk! We zijn als vereniging ontzettend blij dat we weer mogen en Foreholte is helemaal klaar voor een prachtig seizoen, op weg naar het 90-jarig jubileum van volgend jaar. 

    Georganiseerd wordt er ook alweer van alles. Zo kwam de businessclub van Foreholte onlangs bijeen voor een diner met Chef Geert en was er afgelopen weekend weer een editie van het jaarlijkse Edwin van der Sar toernooi met onder de deelnemers diverse Betaald Voetbal Organisaties als Ajax, Utrecht en Volendam. Ook wij als veilingcommissie staan werkelijk te popelen om dit jaar de traditionele Foreholte-veiling te laten plaatsvinden. Zet de datum maar in uw agenda en houdt uw mailbox in de gaten!! 

    Al even traditioneel is de one-liner “Zonder kavels, geen veiling!” en dus zijn we benieuwd of u ook dit jaar weer een bijdrage wilt leveren in de vorm van één of meer leuke, lekkere, originele, sportieve, luxe, geinige, groene of gezonde kavels. U doet de commissie, de vereniging en alle veiling-bezoekers en -deelnemers er een groot plezier mee! 

    De kavels zullen uiteraard weer volop gepromoot worden, zowel online als in het veilingboekje en ook op de avond zelf zal de naam van sponsor weer als vanouds door de kantine galmen. Wij denken ook graag met u mee voor een kavel binnen het beschikbaar gestelde budget: veiling@foreholte.nl.

    Vul onderstaand formulier in om een kavel in te dienen: