• Het einde van het seizoen nadert. Ook voor Foreholte 1. Hoewel de kampioen van de tweede klasse bijna bekend is - FC Aalsmeer staat op poleposition - is er nog volop spanning in de competitie. Zo is het eerste nog volop in de race voor de derde en laatste periode, maar is het ook nog niet zeker van lijfsbehoud. Hoe zit dat?

  Na een goede reeks staan de mannen van Mario Koswal op een derde plek in de competitie. Met 38 punten en nog 2 wedstrijden te gaan hebben zij zich bijna veilig gesteld voor lijfsbehoud. De nummers 9 (nu op vijf punten achterstand), 10 en 11 spelen nacompetitie. De nummers 12, 13 en 14 degraderen direct.

  In de strijd om de derde periode moet Foreholte 1 alleen FC Aalsmeer, Legmeervogels en DONK voor zich dulden. FC Aalsmeer zal door het aanstaande kampioenschap de periodetitel moeten afstaan. Daarnaast is Legmeervogels nog verwikkelt in een degradatiestrijd. Daarnaast wordt er ook met een schuin oog gekeken naar de resultaten van Alphia - de winnaar van de eerste periodetitel. Mocht dat team op plek 11 of 12 eindigen, dan zullen zij automatisch hun periodetitel moeten afstaan aan de hoogst geklasseerde in de reguliere competitie zonder periodetitel.

  Aanstaande zaterdag gaat het vlaggenschip op bezoek bij ASC. Op zaterdag 27 mei sluit het elftal het seizoen af tegen FC Oudewater op het eigen sportpark. Beide ploegen zijn nog niet zeker van hun plek in de tweede klasse voor volgende seizoen. Een spannend slot gaat zich dus ontknopen! Wat gaat het worden voor Foreholte 1? 

 • Poulestand

  Deze wedstrijd bestaat niet (meer)

 • Periodestand

  Deze wedstrijd bestaat niet (meer)