• VV Foreholte beweegt met kunstgrasvelden richting duurzaam sportpark

  21 okt 2020
 • Met de renovatie van twee voetbalvelden zet de voetbalvereniging Foreholte uit Voorhout een nieuwe stap naar een duurzaam voetbalcomplex. Antea Sport verzorgde de renovatie van de beide kunstgrasvelden, die feestelijk werden geopend door jeugdspeelster Cyara Molenkamp. De heropening van de gerenoveerde kunstgrasvelden werd gevierd met een speciale voetbalclinic voor jeugdleden tot 12 jaar.

  Nieuwe kunstgras voetbalvelden op lava met TPE-infill

  Zowel de voetbalvereniging als de gemeente Teylingen heeft concrete plannen om het sportpark van VV Foreholte te verduurzamen. De nieuwe kunstgras toplaag met duurzame TPE-infill is dan ook een bewuste keuze van VV Foreholte. Nu de renovatie van de kunstgras sportvelden achter de rug is, is de vernieuwing van de verlichting de volgende stap. Rondom de voetbalvelden van VV Foreholte is straks energiezuinige ledverlichting te vinden.

  Hypermodern veld van het hoogste niveau
  Bestuurslid facilitaire zaken Tjeerd Steendam spreekt namens de Voorhoutse voetbalvereniging zijn vertrouwen in de nieuwe kunstgrasvelden uit. 'De nieuwe voetbalvelden zijn hypermoderne velden van het hoogste niveau om op te sporten. Bovendien voldoen ze aan de meest recente normen van het NOC*NSF. We zien de nieuwe velden dan ook als een prachtige aanwinst voor het sportpark', aldus Steendam. Antea Sport wenst de voetballers van VV Foreholte veel plezier met hun nieuwe voetbalvelden!