• Theo van Werkhoven (63) werd tijdens de carnavalsmis in de Sint-Bartholomeüskerk verrast met de Zilveren Barensteel door burgemeester Carla Breuer. Hij ontving deze eervolle onderscheiding vanwege zijn toegewijde inzet voor de lokale gemeenschap als vrijwilliger bij verschillende organisaties. De Zilveren Barensteel wordt toegekend aan personen die zich binnen of buiten Teylingen buitengewoon hebben ingezet voor een van de drie dorpen van Teylingen.

    Zijn toewijding aan de voetbalvereniging is opmerkelijk. Theo heeft diverse rollen vervuld, waaronder die van kantinebeheerder, jeugd- en hoofdbestuurslid, lid van de veilingcommissie, Jeugdkamp-oprichter en kampstaf, oprichter en organisator Jan Schrama Toernooi, lid van de werkgroep Verenigingsplan, lid van de feestcommissie ter ere van het 90-jarig bestaan, en nog veel meer! Voor zijn vrijwilligerswerk bij Foreholte verdiende de Voorhouter al de titel Erelid.

    Maar zijn vrijwilligerswerk beperkt zich niet tot de voetbalclub. Theo dient ook als voorzitter van de carnavalsvereniging en neemt bestuurlijke taken op zich voor de parochie Sint Maarten.

    Foreholte feliciteert Theo van harte met deze welverdiende erkenning!