• Voorlopige teamindeling voor jeugd nieuw seizoen

  6 jul 2023
 • Beste spelers, speelsters, ouders, verzorgers, coaches en trainers,

  De zomervakantie gaat bijna beginnen en dat betekent ook weer dat de voorlopige teamindelingen voor het nieuwe voetbalseizoen bekend worden gemaakt. Een spannend moment. Hoe zien de teams eruit, en wie zijn de trainers/leiders? Om hier een goede invulling aan te geven is in de afgelopen weken door de jeugdcommissie en de technische commissie veel tijd besteed om een zo goed en gebalanceerd mogelijke teamindeling te maken.

  Altijd een tijdrovende en lastige klus. Bij een nieuwe indeling zijn er veel factoren waar rekening mee moet worden gehouden, denk dan aan: wie gaan er over naar een nieuwe leeftijdscategorie, hoeveel teams kunnen we inschrijven, hebben we genoeg spelers voor de geplande teams, hoe zorgen we voor een gebalanceerde teamsamenstelling, zijn er nieuwe aanmeldingen, late afmeldingen etc. In ieder geval trachten wij met de grootst mogelijke zorgvuldigheid de teams samen te stellen.

  Namens de Jeugdcommissie en Technische commissie wens ik iedereen een fijne zomervakantie en we zien jullie allemaal graag weer in augustus op en langs de velden van Foreholte.

  Jeroen Hoogink
  Coördinator Jeugd vv Foreholte