• Vertrouwenspersoon

  Het kan voorkomen dat je tegen een probleem aanloopt en niet weet hoe je het moet oplossen. Bijvoorbeeld als je te maken hebt met ongewenst gedrag, seksueel overschrijdend gedrag, pesten of problemen in de huiselijke sfeer. In dat geval kun je contact opnemen met de vertrouwenspersoon van VV Foreholte. De naam zegt het al, je kunt de vertrouwenspersoon iets vertellen, zonder dat het verder wordt verteld. De vertrouwenspersoon biedt in de eerste instantie een luisterend oor. Daarna gaat ze met jou samen kijken hoe je het probleem het beste kunt oplossen.

  Door de aanwezigheid van een vertrouwenspersoon willen we bijdragen aan een veilige sportomgeving. Zowel in preventief door vroegtijdige signalering van een probleem als in de oplossende sfeer door hulp bij belangrijke kwesties.

  Contact opnemen met de vertrouwenspersoon
  De vertrouwenspersoon van VV Foreholte is mevrouw Marjoleine Mosselman. Je kunt haar bereiken via e-mail: vertrouwenspersoon@foreholte.nl

 • Weet jij de weg?

  VV Foreholte staat bekend als een club waar plezier in de sport en plezier met elkaar voorop staan. Toch gaat er wel eens iets niet zoals het hoort. Om klachten en eventuele misstanden op de juiste manier te behandelen is een meldroute opgesteld. Uitgangspunt is dat betrokkenen er eerst met elkaar proberen uit te komen. Kom je er niet uit, kijk dan in deze meldroute bij wie je met probleem terecht kunt.