• “Foreholte laat zien het veilen niet verleerd te zijn”

  Eindelijk konden we weer, en hoe! Na ruim 380 kavels en vier uur veilen werd duidelijk dat de Foreholte veiling ruim zeventig duizend euro heeft opgeleverd. Vol ongeloof en een beetje verbijsterd maar bovenal trots kijkt de veilingcommissie terug op een succesvolle veiling. Na jaren van beperkingen stond de kantine weer ouderwets vol met kavels en onze trouwe achterban.

  Veilingmeesters Jan Piet Does en Theo van Werkhoven hamerde vakkundig prachtige kavels weg welke belangeloos werden aangeboden. De kavels vonden met gemak een nieuwe eigenaar dankzij het enthousiaste en onvermoeibare bieden door de aanwezige kopers. Naast de koopjes kon men ook genieten van heerlijke hapjes uit de Foreholte keuken welke door de kantinecommissie waren bereidt.

  De afgelopen weken werd in aanloop naar de veiling door alle teams van Foreholte gretig loten verkocht. Deze opbrengst bedroeg ruim €14.500 en was traditiegetrouw de aanzet voor deze mooie opbrengst.

  We danken alle schenkers van de kavels en kopers. Samen hebben we dit succes bereikt en geeft ons energie voor de komende jaren. 

  Complimenten aan de veilingcommissie en loterijcommissie want zij hebben er samen met de kantinecommissie en mediacommissie veel tijd en effort ingestoken. Het was het allemaal dubbel en dwars waard. 

  Op naar volgend jaar, op naar de 24e editie van de Foreholte-veiling.

  Nogmaals dank aan iedereen die aan dit succes heeft meegewerkt.

   

  Bestuur Foreholte