• Veilige Elsgeest

 • Alle bezoekers van het sportpark Elsgeest, zowel sporters als bezoekers moeten zich in brede zin veilig kunnen voelen. Met veiligheid bedoelen we niet alleen fysieke veiligheid, maar ook sociale veiligheid. De commissie Veilige Elsgeest heeft als doel ervoor te zorgen dat sporten voor iedereen leuk blijft en dat iedereen zich veilig voelt en blijft voelen op het sportpark.

  Meldpunt veiligheid

  Als er een verschil van mening is, dan gaat de club er vanuit dat de betrokken partijen het eerst met elkaar proberen op te lossen. Kom je er niet uit, of signaleer je een misstand*, dan kun je dat melden bij het meldpunt Veilige Elsgeest. Omschrijf duidelijk wat je gesignaleerd hebt of wat jou bezighoudt. Je bericht wordt vertrouwelijk behandeld. Je ontvangt eerst een bevestiging van ontvangst en daarna word je geïnformeerd over hoe het verder gaat.

  Het e-mailadres van het meldpunt is: meldpunt.veiligheid@foreholte.nl
   
  *Voorbeelden van misstanden zijn: pesten, uitingen van racisme, machtsmisbruik of seksueel ongewenst gedrag.

  Gedragsregels
  Om met elkaar in een vereniging samen te sporten en te ontspannen, zijn er afspraken nodig. Daarom zijn er gedragsregels. Gedragsregels vormen de ruggengraat van deze afspraken. De meeste gedragsregels zijn vanzelfsprekend. Het is belangrijk dat alle leden weten welke de gedragsregels zijn.

  Klik hier voor de gedragsregels

  De commissie Veilige Elsgeest bestaat uit:
  Jim Aanhane
  Volkert van der Meer
  Bas Jongbloed
  Hildegard Harens

  Namens het bestuur hebben Rogier Hoeijmans en Hildegard Harens zitting in de commissie.