• Foreholte 1 heeft zich voor volgend jaar versterkt met een aantal nieuwe spelers! Wil je weten wie? Deze week maken we in dit TRANSFER BLOG en op de socials iedere avond een nieuwe naam bekend. Houd het in de gaten om te weten welke nieuwe gezichten je volgend jaar op sportpark De Elsgeest kunt bewonderen!

 • Joël
  De aanvoerder van de JO19-1 maakt komend seizoen de overstap naar de senioren. Joël is een creatieve middenvelder die de bal graag van voet naar voet speelt. Afgelopen maanden mocht hij meetrainen met de selectie en afgelopen zaterdag heeft hij al zijn debuut bij Foreholte 1 gemaakt. Wij zijn ontzettend trots met op ons eigen jeugdproduct en wensen Joël veel succes bij de senioren!

 • Ashraf
  Met Ashraf hebben we een nieuwe aanvaller bij Foreholte. Hij komt uit Leiden en doet de opleiding accountancy op de Haagse Hogeschool. Ashraf is fysiek sterk en heeft een neusje voor de goal. We hebben er vertrouwen in dat hij aansluit bij onze gretige selectie. Ashraf heeft afgelopen seizoen veel doelpunten gemaakt bij Roodenburg en schroomt het niet om hard te werken voor het team. Welkom en veel succes bij Foreholte Ashraf!

 • Jord
  Jord is een rechtsbenige centrale verdediger en komt over van VVSB. Het is een fysiek sterke speler en een speler die sterk aan de bal is. Jord was afgelopen seizoen een leidende speler van de  JO23-1 en heeft in het verleden al een contract bij zijn oude club gehad. Daarnaast heeft hij in de jeugd van SC Heerenveen gespeeld en is hij geen onbekende van sommige spelers van Foreholte 1. Welkom op deze mooie club Jord!

 • Yassine
  Met Yassine hebben we een aanvallende creatieve speler binnen de selectie van Foreholte erbij gekregen. Yassine heeft een goed linkerbeen en is een echte voetballer. Hij heeft onder meer in de jeugd van Ajax en Ado Den Haag gespeeld. Yassine probeert zich bij Foreholte verder te ontwikkelen en met zijn creativiteit een meerwaarde te zijn voor het team. Veel succes komend seizoen bij Foreholte Yassine!
 • Rick en Ivo
  Deze twee klasbakken zijn terug bij Foreholte en hebben geen introductie nodig. Welkom terug op jullie clubbie mannen! Deze jongens kennen de club als geen ander en nemen de nodige ervaring mee voor deze jonge spelersgroep. Welcome back…

  Met deze spelersgroep is de TC erg tevreden. Een grote kern van de huidige spelersgroep blijft bij elkaar, er stroomt talent door, er komen enkele versterkingen en er komen belangrijke Foreholte spelers terug binnen de selectie. Wij wensen Mohammed Bougrine en zijn spelers heel veel succes toe voor volgend seizoen! We hebben een talentvolle groep samengesteld met veel gezonde concurrentie. Zowel bij Foreholte 1 als bij Foreholte 2 is er vertrouwen in een mooi seizoen. Binnenkort maken we de nieuwe staf bekend van de Foreholte selectie. Wordt vervolgd….