• Voor de derde keer op rij boekte Foreholte een gelijkspel maar dit keer was het niet de tegenstander die de score in de laatste minuten gelijk trok maar lieten we het vooral na om zelf te scoren: Uitslag 0-0!! Weer geen overwinning dus maar het moet gezegd dat onze jongens een uitstekende partij voetbal lieten zien en DONK geen moment het idee hebben gegeven dat er in Voorhout wat te halen viel. De meer ervaren Goudenaren (2e op de ranglijst) werden constant vastgezet en moeten zo nu en dan gek geworden zijn van die felle jonge gasten in het rood-wit die er steeds bovenop zaten en zo’n beetje elk duel aan het langste eind trokken en mede daardoor veel meer balbezit hadden. Scoren echter viel uiteindelijk dus niet mee en DONK was maar wat blij met het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter want met een puntje mochten zij heel blij zijn. Foreholte verdiende meer.

  A.s. zaterdag spelen we opnieuw een thuiswedstrijd en ontvangen we SVC ’08 uit Wassenaar. Deze voor ons relatief onbekende club staat momenteel op een 10e plaats en hoewel dat 6 plaatsen lager is dan Foreholte, scheelt het toch maar 2 punten. Als Foreholte echter hetzelfde spel vertoont als tegen DONK, dan is de kans groot dat er weer eens 3 punten bijgeboekt gaan worden waarmee we onze positie in de subtop kunnen verstevigen.

  Kom gezellig wat eerder voor een bakkie of een biertje of gewoon om elkaar te ontmoeten en de verwachtingen voor die middag met elkaar te delen. Het weer zou langzaam maar zeker een wat droger karakter moeten krijgen dus dat kan in ieder geval geen reden zijn om niet te komen. Zien we jullie zaterdag!?

  Foreholte - SVC ‘08
  Zaterdag 11 november - Aanvang 15:00u
  Wedstrijdsponsor: De Tulperij

  Volgende week:
  Zaterdag 18 november 14:30u: RCL - Foreholte
  Bussponsor: H&B Bouw

  De spelers- en supportersbus vertrekt om 12:30u. Meerijden is gratis maar kom op tijd want vol=vol.

  Adres: Sportpark De Bloemerd - Bloemerd 2 Leiderdorp