• Hallo enthousiaste Stekers,

  Voetbalvereniging Foreholte mag ook dit jaar weer een praalwagen steken. Het beloofd weer een geweldig feestje te worden.

  Net zoals vorig jaar steken wij een wagen van Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden-Schiphol. Het is weer een prachtig kleurijk ontwerp en zijn blij dat wij weer een steentje mogen bijdragen aan het bloemencorso.

  Wij krijgen hiervoor een heel mooi bedrag dat ten goede komt aan de Voetbalvereniging Foreholte. Samen met jullie willen wij er weer iets moois van maken. Dit jaar is er geen thema gekoppeld aan het Bloemencorso, waardoor de arrangeur in samenwerking met Van der Valk de vrije hand hadden.

  Wij zijn al erg enthousiast over het ontwerp en hopen dat jullie het leuk vinden om ons te komen helpen bij het steken van de bloemen op de kar. Dit gebeurt voor de laatste keer in de Klinkenberg hal in Sassenheim en wel in een ontspannen en gezellige Foreholte sfeer.

  Op woensdag 17 april en donderdag 18 april moeten de bloemen op de kar worden gestoken. Op donderdagavond hopen wij de kar af te hebben! Voor deze 2 dagen zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om ons te komen helpen s'morgens, s’middags, of s’avonds, of de hele dag. Wij hanteren de leeftijd van 16 jaar en ouder!  Ze mogen wel altijd bloemen snijden maar onder de 16 niet op de kar bloemen steken. Dit in verband met de veiligheid en wij zijn daar verantwoordelijk voor! Het steken gebeurt van 09.00 uur s‘morgens tot 22.00 uur s‘avonds.

  Opgeven hiervoor kunnen jullie doen door een mailtje te sturen naar bloemencorso@foreholte.nl. Graag even aangeven welk dagdeel, dagdelen, of hele dag je wilt steken.

  Mensen die ons de hele dag of in ieder geval 2 aansluitende dagdelen komen helpen krijgen uiteraard tussen de middag een broodje of s'avonds iets warms te eten. Uiteraard staat de koffie, thee en een frisje altijd klaar!!!!

  Wij hopen op jullie aanwezigheid.

  Groet namens het Corso team,

  Paul Duindam en Carolien Evers