• Sponsorplan

 • “U helpt onze ambities te realiseren” 
  Bedankt voor uw interesse in voetbalvereniging Foreholte. Met deze sponsorbrochure geeft de sponsorcommissie u een goed inzicht in de verschillende sponsormogelijkheden binnen de vereniging. Foreholte is een actieve en (financieel) gezonde vereniging. Vele activiteiten worden georganiseerd vanuit contributie- en kantine-opbrengsten. Daarnaast genereert de vereniging opbrengsten uit sponsoring. 

  Foreholte kent een grote groep vrijwilligers die in hun vrije tijd, individueel of in groepsverband, zorgen dat de vereniging goed functioneert. Een van de commissies is de sponsorcommissie. Deze commissie is verantwoordelijk voor het uitvoeren van het sponsorbeleid, waarover u in deze brochure kunt lezen. Het doel van de commissie is om op een correcte manier en aansluitend op de ambities van de verenging zoveel mogelijk sponsorgelden te genereren. Om sponsors een vast aanspreekpunt te geven is er gekozen om elke sponsor een relatiebeheerder toe te kennen. Deze relatiebeheerder behartigt uw belangen binnen de vereniging. 

  Uw (mogelijke) sponsorbijdrage wordt bijzonder op prijs gesteld. Met de ontvangen sponsorbijdragen worden tal van doelstellingen van de vereniging verwezenlijkt. Bijvoorbeeld uniforme voetbalkleding door het kledingplan, het inzetten van voldoende voetbalmaterialen, het in dienst hebben van vakbekwame trainers, het faciliteren van vrijwilligers, het onderhouden van onze prachtige accommodatie en het organiseren van tal van (jeugd)activiteiten. 

  Afsluitend 
  Wij zie er naar uit om u te mogen begroeten als nieuwe sponsor van onze prachtige voetbalvereniging Foreholte. Eventuele speciale wensen van u als sponsor nemen we waar mogelijk mee. Ook voor vragen, opmerkingen en verbeteringen staan wij altijd open. 

  Een van de relatiebeheerders maakt graag een afspraak om de sponsor-mogelijkheden met u te bespreken. Spreek een van onze relatiebeheerders direct aan of stuur een mail naar sponsoring@foreholte.nl

  Vriendelijke groet, 

  Sponsorcommissie VV Foreholte