• Begin dit jaar hebben we bericht dat Mario Koswal volgend seizoen hoofdtrainer wordt van VV Foreholte. Hiernaast neemt Patrick Roukema de O23-1 onder zijn hoede en is Yavuz Guler aangesteld als de nieuwe trainer van Foreholte 2. Daarnaast zal Ted van der Meer actief blijven als keeperstrainer.

  Ook de Medische Staf voor komend seizoen is nagenoeg compleet met de aanstellingen van Frank Godijn en Andre Buitenhek. Daarnaast hebben we een intensieve samenwerking met MTC Voorhout welke de medische staf completeert en ondersteunt.   

  De gehele staf van O23 is zoals eerder gecommuniceerd compleet. Met de teammanagers en assistent-scheidsrechters voor de bovengenoemde teams zijn al vergaande gesprekken gevoerd en ook deze hopen we op korte termijn bekend te maken.  

  Ook de selectie van VV Foreholte krijgt steeds meer vorm. Veel van de huidige selectiespelers hebben aangegeven ook volgend seizoen graag voor de club uit te willen blijven komen. Daarnaast zijn er veel talenten vanuit de jeugd die doorkomen richting de selectie. De Technische Commissie is daarnaast verheugd te melden dat het gelukt is om met een vijftal spelers (grotendeels) met een Foreholte verleden de selectie te versterken en worden er nog enkele gesprekken gevoerd met mogelijke kandidaten. We stellen ze graag (kort) aan jullie voor.

  • Luc van Leeuwen: Luc (22) komt na 14 jaar Rijnsburgse Boys en twee jaar FC Rijnvogels over naar Foreholte. Hij verwacht met de jonge groep een vaste waarde te kunnen worden in de zaterdag 2e klasse en kijkt uit om te starten bij Foreholte.

  • Daan Hermans: Daan (19) keert weer terug naar De Elsgeest. Na 11 jaar in de jeugd van Foreholte te hebben gevoetbald heeft hij een prestatief uitstapje gemaakt van drie seizoen naar VV Noordwijk. Hij wil met Foreholte gaan strijden om het kampioenschap. 

  • Efe Yagin: Efe (25) heeft in een imposante voetbalhistorie met clubs als Rodenburg, RCL, UVS en Feijenoord in Nederland. Daarnaast heeft hij gespeeld voor Altintepsi Bayrampasa (Turkije). Ook heeft hij stages gelopen bij BVO’s (FC Twente, ADO Den Haag, De Graafschap en Galatasaray). Efe heeft als doelstelling om in de top 3 te eindigen en te streven om te promoveren naar de 1e klasse.   

  • Thom Steendam: Thom Steendam (21) is begonnen met voetballen bij VV Foreholte en keert gelukkig weer terug. Het Voorhoutse talent heeft op zijn 14e de overstap gemaakt naar Quick Boys en heeft daar 2e divisie landelijk gevoetbald. Daarna heeft hij 2 seizoenen bij VV Noordwijk in de reserve hoofdklasse gespeeld. Thom is blij om weer bij zijn jeugdclub te gaan spelen en gaat er het beste van maken.   

  • Boet Ligtvoet: Boet Ligtvoet (21) keert na zes jaar weer terug op de Voorhoutse velden. Nadat hij een groot deel van de jeugdopleiding van VV Foreholte had doorlopen is Boet op zijn 15e gaan voetballen bij ADO Den Haag. Waarna hij naar Quick Boys en FC Rijnvogels op de top van het amateurniveau heeft gespeeld. Blessureleed is de oorzaak dat hij daar diende te stoppen. Boet heeft er zin en vind het leuk om weer te voetballen met zijn ‘oude’ teamgenoten.    

  Nieuw: Lucas Braggaar, Wout Zekveld, Gregor Zalewski, Michiel van Houten, Boaz Kramer, Koen Dofferhof, Thom van de Vlugt (allen vanuit de jeugd), Luc van Leeuwen, Daan Hermans, Efe Yagin, Tom Steendam en Boet Ligtvoet.

  De technische commissie is uiterst tevreden met behoud van veel spelers en enkele ‘nieuwkomers’ en zien de toekomst met de overstap naar zaterdagvoetbal met vertrouwen tegemoet.

  Daarnaast staat Foreholte open voor kwalitatieve aanvullingen voor de selectie. Bij interesse kan je contact opnemen met de technische commissie via bestuurslid Voetbalzaken Rob Schrama: technischezaken@foreholte.nl 

  Binnenkort berichten we jullie verder.

  Technische commissie senioren

  Ton van Bladeren

  Pascal Roffelsen