• Nog nagenietend van het zeer geslaagde Oranjefestival van vorige week, was afgelopen weekend dan echt de laatste activiteit om dit bijzondere seizoen af te sluiten. De Foreholte Slotdag!

  Deze ochtend was speciaal bedoeld voor de jeugd van de O6 t/m O12 en de meiden van de MO13 om met het eigen team middels leuke voetbal ‘fun’ spellen het seizoen gezellig af te sluiten. En gezellig werd het zeker!

  Onder een heerlijk zonnetje en met een lekker zomers muziekje op de achtergrond stond de jongste jeugd van de Ukken en de Muccen om even voor tienen te trappelen van ongeduld om op het hoofdveld van start te gaan! Toen eenmaal het startsein gegeven was waren er enthousiaste en fanatieke gezichten te zien van spelers die zichtbaar plezier hadden in het opgezette voetbalcircuit.

  Zo was er bijvoorbeeld voetbalsjoelen en staartenroof. En natuurlijk mocht ook de snelheidsmeter niet ontbreken om te meten hoe hard je wel niet kon schieten! Ook echt heel leuk waren de parachutes; Met een weerstands-parachute aan je rug een parcours lopen.. wat een lol!

  Ondertussen waren op de velden 2, 3 en 4 ook de andere leeftijdsgroepen gestart met een circuitvorm met leuke voetbal ‘fun’. Natuurlijk kon ook hier de snelheidsmeter niet ontbreken. En verder was er onder meer ‘back in the net’, Belgisch voetbal en voetbal-bowling. En latje trappen na eerst een aantal rondjes gedraaid te hebben om een pion valt zeker niet mee hebben we kunnen zien! Een lach op het gezicht was dan ook niet te onderdrukken! Mooi om te zien dat alle spelers en begeleiders zo genoten om nog één laatste keer samen te zijn dit seizoen.

  Tussendoor werden alle spelers en leiders getrakteerd op een heerlijk ijsje om voor enige verkoeling te zorgen. Lekker! En na afloop van alle inspanningen op het veld werd iedereen op het terras bij de kantine ‘beloond’ met een lekker broodje frikandel of kroket met wat te drinken! Al met al was het niet alleen voor alle spelers, maar zeker ook voor de leiders en trainers en iedereen die afgelopen jaar bij deze jeugd betrokken was een mooie en gezellige afsluiting van het seizoen!

  Bedankt voor iedereen die geholpen heeft om ook deze ochtend weer tot een groot succes te maken. Al met al was het een zeer bijzonder voetbaljaar, maar met elkaar hebben we er bij Foreholte voor gezorgd dat het tóch een jaar werd met heel veel voetbalplezier!

  Fijne zomervakantie!