• We gaan weer voetballen!!

  A.s. zaterdag 23 september gaat de nieuwe competitie in de 2e klasse dan eindelijk van start. Foreholte begint met een uitwedstrijd tegen het welbekende maar oh zo taaie EMM ’21 uit Roelofarendsveen. Met wat voor team de Veeners deze competitie van start zullen gaan weten we natuurlijk niet maar vast staat dat zij hun huid als altijd duur zullen verkopen en dat er om de punten gestreden zal moeten worden. Mario Koswal en z’n mannen weten dit ongetwijfeld ook en zullen er vanaf minuut 1 moeten staan.

  De wedstrijd vangt aan om 15:00u en we nodigen je van harte uit om de seizoenstart mee te maken. Bij EMM ’21 is het altijd erg gezellig en een 12e man die achter je staat kan natuurlijk nooit kwaad. En een goed begin …… is het halve werk!

  Ter info: De Voorhoutse kermis is alweer een week geleden maar deze week is Roelofarendsveen aan de beurt. Er wordt daar dagelijks tot in de late uurtjes gefeest. Flink laten lopen dus die gasten en in de tweede helft erop en erover! Dan gaan de eerste drie punten gewoon mee naar Voorhout!

  EMM ‘21 1 - Foreholte 1
  Zaterdag 23 september - Aanvang 15:00u
  Sportpad 17 2371 PP  ROELOFARENDSVEEN

  Wedstrijd- / bussponsor: Plus Van Dijk

  De spelers- en supportersbus vertrekt om 13:00u. Meerijden is gratis, maar kom op tijd want vol=vol.

  Graag tot zaterdag!