• (vroeger gingen we altijd op de fiets)

  ----

  Maar eerst…

  Mocht je de fietstocht naar Langeraar toch ‘iets te ver’ vinden…

  De wedstrijd begint om 14.00 uur! Om precies 12.00 uur vertrekt de spelers-/supportersbus vanaf De Elsgeest. En zoals gewoonlijk: IEDEREEN MAG MEE (vol=vol). Verwachte terugkeer is 17.30 uur.

  De sponsor van deze bus is… H & B Bouw

  Modern & servicegericht aannemersbedrijf - H&B Bouw uit Sassenheim

  Dat zal het wel goedkomen! Mondkapje in de bus verplicht!

  ----

  Poeh, dat valt nog niet mee deze seizoenstart. Alleen nog maar van ASC thuis gewonnen. En dan waren er in de volgende drie wedstrijden genoeg kansen voor meer wedstrijdpunten, maar dat kregen we dan toch niet voor elkaar. Zo staan we met 3 uit 4 op een vervelende 10e plaats en gaan we a.s. zondag op Langeraar proberen daar een positieve wending aan te geven. In het verre verleden kwamen we daar elk jaar, maar nu is het alweer tweeëneenhalf jaar geleden dat we daar in een spannende wedstrijd 0 – 0 speelden. Vorig jaar ontvingen we het verjongde Altior op De Elsgeest en was er een duidelijke 4 – 0 winst, maar daarna was het 14 dagen later over met de voetbalpret.

  Duidelijk is ook dat er niet al te veel veranderd is bij onze aanstaande tegenstander. Trainer Arjan van der Laan is er nog  en natuurlijk ook keeper Jeroen Sassen. En verder komen we Tim Heikoop, Tom van der Weiden, Thijs Noordsij, Rick Keijzer en Eray Bozkurt weer tegen. Kortom, een feest van herkenning moet dat gaan worden daar op Langeraar. De oranje-zwarte formatie doet het overigens meer dan uitstekend. Met 7 punten uit 4 wedstrijden staan ze op een keurige 4e plaats. Alleen HBC bleek een maat te sterk, maar verder werden Schoten en RVC’33 aan de Langeraarse zegekar gebonden en dat had normaal gesproken ook met ESTO het geval moeten zijn maar daar werd een arbitrale stok voor gestoken, zo moeten wij begrijpen van de Altior-website.

  Ons eigen Foreholte is naarstig op zoek naar winstpunten. In de afgelopen drie weken waren we daar dichtbij, maar op het moment suprême juist even niet. Aan de instelling en inzet ligt het beslist niet, het zit even niet mee. Logische conclusie: dan zal het op Langeraar moeten gebeuren! Toch?

  Keeper Matthijs Guijt zal tandenknarsend toe moeten kijken na zijn ongelukkige rode kaart van afgelopen zondag. Enkele andere routiniers zijn nog geblesseerd, maar als hun vervangers zich kunnen spiegelen aan de prestatie van invallend keeper Piet Meeuwissen dan mogen we met groot vertrouwen op de fiets stappen.