Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

We mogen de wei weer in!

Gepost op: woensdag 13 november 2019

Na een regenachtige zaterdag op de club te hebben doorgebracht, kijk je hoopvol uit het raam. Een waterig zonnetje staart je meewarig aan. Maar jij kijkt meedogenloos terug. Het is namelijk jóuw ochtend vanochtend, zondagochtend. En dat betekent 7 tegen 7. Je zoekt je mooiste sportshirt uit een bak vol strakke hemdjes van je zonen, twintigers. Niet te strak? Niet te oversized? Nee, precies goed deze keer. Dus vol vertrouwen ga je op weg.

In de kantine begroet je met een blik van verstandhouding je maten van de zondag. Er wordt niet veel gesproken, maar een klein geintje over en weer kan best. Best veel strijders deze keer, 29 maar liefst. Dus dat betekent dat er 7 tegen 7 kan worden gespeeld zoals het bedoeld is. Peter heeft het weer prima geregeld. Aan de bak dan maar. Mooie combinaties worden afgewisseld met dikke blunders. Bal in de sloot, iemand gepoort, elkaar toelachen, een compliment of een best wel ongepaste grap, het mag allemaal. Geloof het of niet, het wordt afgewisseld met best wel briljant voetbal. Prachtig doelpunt van Arjen bijvoorbeeld en een weergaloze actie van Collin met een doelpunt als terechte beloning.

Wij zijn 7 tegen 7 en wij zijn de beste. En we zijn populair, want 7 tegen 7 is groeiende. Elke keer weer nieuwe gezichten. Hartstikke leuk.

Na afloop ga je alweer met een goed gevoel de zondag in. Lekker sportief buiten geweest, weer veel gelachen. Je kunt er weer tegen!
Wil je dergelijk fundamentele gebeurtenissen ook wel eens meemaken, dan ben je a.s. zondag heel erg welkom op De Elsgeest.

Zondag: 17 november
Vanaf 10.00 uur: koffie drinken
10.20 uur: naar de kleedkamer(s) ! 7
10.30 uur: warming up
10.40 uur: DE WEDSTRIJDEN
11.40 uur: douchen
12.00 uur: op weg naar de rest van de zondag wellicht Foreholte 1

Dit nieuwsbericht delen?