Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

“Waar is m’n Hamer?”

Gepost op: vrijdag 05 juli 2019

Bestuursbericht - juli 2019

Het bestuur van Foreholte wil leden en vrijwilligers graag actief op de hoogte houden van ontwikkelingen binnen onze vereniging. Eens per kwartaal doen wij dit door middel van de rubriek “Waar is mijn Hamer?”.

Vervolg bestuursbericht – april 2019
In de vorige “waar is mijn hamer” hebben we stil gestaan bij de zestal aandachtspunten voor de komende jaren. Hieruit hebben we toegezegd dat we op korte termijn een tweetal werkgroepen wilden formeren voor de onderwerpen verenigingsplan en veilig (sport)klimaat, hetgeen is gebeurd! De komende periode informeren we jullie over de vorderingen welke worden gemaakt door beide werkgroepen. Daarnaast hebben Martin en Nick met hulp van Jerry Evers en Sjoerd van Grinsven wensen geïnventariseerd omtrent het onderwerp “automatisering”. Verwachting is dat deze werkgroep op korte termijn met een plan van uitvoer zal komen hoe we beter en efficiënter onze data kunnen gebruiken om hiermee te kunnen communiceren met onze leden en vrijwilligers.

Bestuursretraite (zomer)
Aankomend weekend zal het hoofdbestuur een nieuwe retraitedag hebben. Enerzijds om aandacht te geven aan het onderwerp (update) technisch verenigingsplan. Daarnaast willen we op korte termijn besluiten nemen over (het onderhoud van) ons sportpark. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning en teambuilding.

Wist je dat

  • Bert Vrolijk en John van Dijk benoemd zijn tot Lid van Verdienste
  • Er tien jeugdspelers doorstromen naar de selectie en er dan een elftal met eerstejaars senioren opgesteld kan worden
  • We in totaal 93 teams hebben (10 vrouwen/dames) verdeeld over jeugd (72) en senioren (21). In de jeugd hebben we één G-team.
  • Alle indelingen van de jeugdteams online staan (en iedereen weer perfect gekleed zal zijn)
  • Het bestuur bezig is om de vereniging grafisch te presenteren in de vorm van een illustratie
  • De Vrienden van Foreholte aankomend seizoen 25 jaar bestaan
  • Aankomend seizoen Hertog Jan (i.p.v. Jupiler) als ‘kelderbier’ getapt zal worden
  • Er ruim honderdvijftig kinderen en veertig leiders op jeugdkamp gaan naar Zevenaar
  • De dames selecties onder de technische commissie gaat vallen
Tot zover het tweede ‘hamerstuk’ 2019. Wij wensen alle leden, vrijwilligers en andere betrokkenen een fijne zomervakantie en graag tot volgend seizoen.

Bestuur VV Foreholte

Dit nieuwsbericht delen?