Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Voetgolf toernooi

Gepost op: dinsdag 31 juli 2018

Open Dag Foreholte - Voetgolf toernooi

Op zaterdag 25 augustus a.s. houdt Foreholte bij wijze van seizoensopening een Open Dag met diverse activiteiten voor diverse doelgroepen. Voor leden (O17, O19 en senioren), sponsoren, vrijwilligers en niet-leden organiseren we een voetgolf toernooi over 18 ‘holes’ op en rond onze voetbalvelden. Na het succes van de editie tijdens het 85-jarig jubileum van de club in 2017, gaan we opnieuw proberen er een uitdagende ronde van te maken met als ultieme prijs: De uitreiking van de “groene polo’s” voor het beste team!!

Deelnemende teams (2 personen) worden zaterdag 25 augustus om 11:30u in de kantine ontvangen met koffie. Vervolgens krijgt men instructies en worden de materialen en de scorekaarten uitgereikt waarna iedereen zich naar de aan hem of haar toegewezen start-hole begeeft. Om 12:00u wordt er gestart en rond 14:00u verwachten we weer klaar te zijn zodat rond 14:30u de prijsuitreiking kan plaatsvinden.

Na afloop van het toernooi kun je de verrichtingen van ons eerste elftal volgen in een oefenwedstrijd tegen Ter Leede met daarna een supergezellig openingsfeest! Blijf dus gezellig nog even ‘hangen’.

Inschrijven:
Inschrijven kan vanaf nu door een mail te sturen naar heinzhoek@foreholte.nl. Vermeld daarin je naam en die van je teamgenoot, een e-mailadres en tenslotte je 06-nummer. Er is plaats voor 54 teams van 2 personen. Let op: VOL = VOL!

We zien je graag de 25e augustus!

de organisatie

Heinz Hoek – Robert van der Lans – Hans van Duin – Arjan Bredzé

Dit nieuwsbericht delen?