Ons telefoonnummer is (0252) 210 751


Sybren van der Werf, speler van Foreholte JO19-5,  is door de KNDSB geselecteerd voor EK-kwalificatie wedstrijd tegen België. De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 14 oktober te Antwerpen.

De volgende EK Kwalificatie wedstrijd tegen Rusland wordt gespeeld in Nederland, in maart/april 2018. Eerste twee landen plaatsen zich voor het EK in 2019 in Griekenland (Kreta). 

De KNDSB is de sportbond, die zich al vanaf 1926 ten doel stelt sporters met een ernstig auditieve beperking in het beoefenen van zijn of haar favoriete sport te ondersteunen, zie voor meer informatie de site www.kndsb.nl.

De afdeling Voetbal zorgt dat teams met dove voetballers onderling een competitie met elkaar hebben, zowel in de zaal als op het veld, voor vrouwen en mannen. Deze competities vinden plaats naast de competities van de KNVB-verenigingen, waar de dove voetballer zelf actief is.

Daarnaast kent de KNDSB afdeling Voetbal ook nationale teams. Op dit moment zijn dat het Nederlands Doven Elftal veldvoetbal voor mannen (kortweg het NDE genoemd), het Nederlands Doven Zaalvoetbalteam mannen, en het Nederlands Doven Zaalvoetbalteam vrouwen.

Sybren, namens Foreholte van harte gefeliciteerd met je selectie!

Frank Dofferhoff
Jeugdvoorzitter vv Foreholte

Dit nieuwsbericht delen?