Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Jeugdspelers gescout door KNVB en BVO’s

Gepost op: dinsdag 06 februari 2018

Onze spelers uit de jeugdopleiding blijven niet onopgemerkt! Met gepaste trots kunnen wij melden dat diverse spelers uit de onder- en middenbouw uitgenodigd zijn voor KNVB-activiteiten of een stage bij een Betaald Voetbal Organisatie.

- Flo Ligtvoet en Ibbe Immink uit de JO10-1 mogen zich deze maand melden bij ADO Den Haag. Binnen deze stage zal er een training en oefenwedstrijd worden afgelegd. Een hele mooie ervaring voor de spelers uit het team van Martijn & Sepp Waasdorp.

- Uit de JO11-1 zijn Bink Lingbeek en Jake Hoogeveen uitgenodigd voor selectiewedstrijden voor de KNVB O11 (West 2). Beide spelers gaan zich meten met andere gescoute spelers van omliggende amateurverenigingen.

- Uit de O13-1 vertegenwoordigen Fleur Huisman en Floris Baten onze club. Fleur is al vroeg in dit seizoen uitgenodigd en heeft al een heel mooi en succesvol stagetraject bij de KNVB achter de rug. Ze is namelijk geselecteerd voor de definitieve selectie van de MO13 overstijgend. Gefeliciteerd Fleur!

- Ook Isa Prins (O13-2) heeft in januari een KNVB-activiteit mogen beleven. Na een aantal selectierondes heeft zij met de selectie Zuid-Holland een toernooi gespeeld tegen regio Utrecht en Noord-Holland. Ze is zelfs geselecteerd voor een MO12 overstijgend. Klasse gedaan Isa!

- Floris Baten speelt als O12-speler al in de O13-1. Ook de KNVB is dat niet ontgaan! Floris is net als Fleur al vroegtijdig in het seizoen uitgenodigd en heeft al diverse selectierondes bij de KNVB O12 (West 2) succesvol afgelegd. Succes in de laatste ronde Floris!

Wij wensen iedereen veel succes en plezier bij de activiteiten komende periode.

Namens de technische commissie-jeugd,

Kevin Compier

 

Dit nieuwsbericht delen?