Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Donderdag 10 mei jl. (Hemelvaartsdag) organiseerde Foreholte een ‘Kijkje in de Keuken’ bij het G-Jeugdteam. Dit omdat de club het leuk zou vinden als er nog meer kinderen bij het G-Jeugdteam komen voetballen. Niet alleen uit Voorhout, maar uit de hele regio. En niet voor niks, want het was een zeer geslaagde ochtend. Iedereen genoot en had plezier; de kinderen, de ouders, de trainers en de vele supporters en toeschouwers.

Onder bezielende leiding van Ewout Onderwater en Justin Compier vond er op het hoofdveld een speciale training plaats met diverse bijzondere spelen en oefeningen. De training werd afgesloten met een partijtje waar ook de ouders en de assistent trainers, Sven Onderwater en Jay van Loveren, aan deelnamen. Het ‘Kijkje in de Keuken’ werd mogelijk gemaakt door Play2Improve en dankzij de financiële ondersteuning van het Fonds Gehandicaptensport.

Het G-Jeugdteam bestaat uit kinderen tussen de 7 en 14 jaar met een verstandelijke beperking en traint elke maandag van 18.00 – 19.00 uur. Heb je interesse om een keer te komen kijken en/of mee te trainen bij het G-Jeugdteam, neem dan contact op met de coördinator van het G-Jeugdteam Jolanda Volkerijk via 06-23361519 of volkerijk.jolanda@gmail.com.

 

(Foto’s zijn gemaakt door: Jeannette Kloet)

Dit nieuwsbericht delen?