Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

GDA komt naar De Elsgeest (een voorbeschouwing)

Gepost op: donderdag 08 februari 2018

Ja, dat is eventjes geleden: 9 februari 2014. Op die dag waren de mannen van GDA voor het laatst binnen de lijnen van het hoofdveld op de Elsgeest. Toen ze daar weer buiten stapten deden ze dat met een 2 – 4 overwinning op ons eigen Foreholte. GDA was op weg naar de nacompetitie naar boven en wat later zou blijken de 1e klasse. Foreholte ging aan het eind van het seizoen nog even twee keer tegen DOSR spelen ten einde zich in dat seizoen alsnog te kunnen handhaven in de 2e klasse. Eén jaar wist GDA stand te houden in die hogere regionen, maar het jaar daarop was er geen houden aan. Vorig jaar liepen we elkaar even mis omdat de KNVB te elfder ure alle ‘Haagse’ verenigingen koppelde richting de Rotterdamse clubs. Maar dit jaar zien we ze gelukkig weer.

Nu was de eerste ontmoeting op Loosduinen al meer dan prima: Je toegangskaartje was tevens goed voor een kopje koffie. Maar goed, wel verloren natuurlijk. Ach, het was pas oktober. Niks aan de hand, dat gaat best nog wel goedkomen. Terwijl Foreholte op weg ging naar de onderkant van de ranglijst, voetbalde GDA zich naar het linkerrijtje van de ranglijst. Daar is in periode twee een beetje de klad in gekomen. Juist na de winterstop heeft GDA, weliswaar nipt, maar wel twee keer en met name thuis, verloren. Van de mannen van trainer Sari mag dan ook worden verwacht dat ze aanstaande zondag naarstig op zoek zullen gaan naar wedstrijdpunten.

We kijken ook altijd even cijfermatig naar de tegenstander. De mannen van GDA hebben er drieëntwintig in het vijandelijke doel neergelegd. Hier staan de ‘daders’...

16

5

Mike van Toor

GDA

 

51

2

Marvin Moreira

GDA

22

4

Mohamed Achaihi

GDA

 

71

1

Nabil Banli

GDA

29

3

Rayvano van Alphen

GDA

 

 

1

Canberk Yayli

GDA

 

3

Haafid Laari

GDA

 

 

1

Dennis Boateng

GDA

51

2

Gokhan Sensoy

GDA

 

 

1

Mark Okhuizen

GDA

Keeper Bas van Zee moest eenentwintig keer de bal uit het net halen. Daarmee heeft GDA overigens nog steeds wel een positief doelsaldo.

Is het lek inmiddels boven bij de Voorhouters? We realiseren ons ‘die ene zwaluw’ en daarmee hoeden we ons voor grenzeloos optimisme, maar we hebben wel hernieuwd vertrouwen: kom op zeg, dit gaat ons niet overkomen! Zo zouden we aanstaande zondag een eerste positief resultaat in deze eeuw tegen GDA kunnen behalen, toch? De ploeg van trainer IJzendoorn zou zichzelf (en z’n volgers) een enorme dienst bewijzen.

Nou, GDA en Foreholte zijn een beetje gelijksoortige verenigingen, zo bleek ook bij de uitwedstrijd. En dus kan het in de gezamenlijkheid wel eens een hele leuke zondag gaan worden…

Foreholte – GDA, aanvang 14.00 uur

 

Ballensponsors bij de wedstrijd:

- Rogier Hoeijmans – ING Bank
​​​​​​​- Dick en Jol – Welgelegen Kitchen & Drinks

Nou, dan zal het wel goedkomen?!

P.S.: Ja, toch even voor de GDA-spelers, -begeleiding en -supporters (en scheidsrechter Van der Kraan niet te vergeten)… Het is aanstaande zondag natuurlijk wel CARNAVALSZONDAG! Juist bij Foreholte vanaf 16.00 uur! Nou, als rechtgeaarde ‘RKSV’ verwachten we jullie, ongeacht het resultaat, in de polonaise. Het is dus meer dan verstandig om met de bus te komen, waarbij de buschauffeur ‘de tijd’ heeft. Gabriele dell’Addolorata zou trots op jullie zijn!

 

Dit nieuwsbericht delen?