Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Foreholte VR1 – FC Oegstgeest VR1!

Gepost op: zaterdag 02 november 2019

Zaterdagmiddag 2 november 2019 om 13.30 uur staat voor Foreholte VR1 de spannende thuiswedstrijd tegen de vrouwen van FC Oegstgeest VR1 op het programma. Deze wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door de gesponsorde wedstrijdbal van Canto Projectinrichting.

Na 4 gespeelde wedstrijden staat Foreholte VR1 samen met DWO VR1 bovenin de ranglijst. Willen we in de race blijven voor de eerste periodetitel, zou winst op de buren uit Oegstgeest erg welkom zijn. Ook het vorige seizoen waren beide wedstrijden voor de competitie erg spannend, de eerste uit tegen FC Oegstgeest, eindigde in een gelijk spel (0-0). In de thuiswedstrijd werd na 10 minuten spelen, door doelpunten van Sanne de Baas en Zoë Kortekaas al snel de eindstand (2-0) op het scorebord gezet. Beide teams hebben het vorig seizoen geschopt tot de nacompetitie en zijn nu natuurlijk van plan om dit jaar door te stomen naar de 2e klasse. Is dit een voorbode voor een spektakel aanstaande zaterdag?

De MO11-1 zal a.s. zaterdag de speelsters het veld op begeleiden, Liv Heemskerk zal namens deze meisjes de aftrap voor VR1 verzorgen.

Alle support is welkom, tot zaterdag 13.30 uur veld 1!

Canto Projectinrichting sponsort wedstrijdbal

 

Dit nieuwsbericht delen?