Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Foreholte JO15-1 promoveert naar Hoofdklasse

Gepost op: maandag 28 mei 2018

Zaterdag 26 mei speelde Foreholte JO15-1 de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Udo JO15-1. Udo JO15-1 betrad met kampioensshirts het hoofdveld van haar vereniging, aangezien ze een week eerder het kampioenschap zeker hadden gesteld in de promotieklasse. Het was echter geen wedstrijd des keizers baard, voor Foreholte stond nog een tweede plek en promotie naar de hoofdklasse op het spel.

Foreholte kwam goed uit de startblokken. Na 6 minuten stond het al met 2-0 voor Foreholte. Beide treffers waren van Lucas Braggaar die nog voor de rust een hattrick compleet maakte. 0-3 was daarmee de ruststand. Voor Foreholte leek de winst zeker.

Na de rust liet Udo echter zien niet voor niets kampioen te zijn geworden. In korte tijd werd er door dit team twee keer gescoord en werd de wedstrijd weer open gebroken. De meegereisde supporters en bobo’s van Foreholte werden de rest van de wedstrijd op de proef gesteld, doordat over en weer werd gescoord. Pas bij een 3-5 stand durfden de supporters van Foreholte weer adem te halen. De 3-6 in blessuretijd maakte de overwinning compleet.

De spelers van Foreholte konden een welverdiend feestje gaan vieren, want na twee jaar afwezigheid is Foreholte JO15-1 weer terug waar het thuishoort: de Hoofdklasse.

Dit nieuwsbericht delen?