Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Succesvolle dertiende keepersdag met 12 Foreholte-keepers

Gepost op: zaterdag 27 oktober 2018

Woensdag 24 oktober was het dan zover. De dertiende keepersdag van de Duin en Bollenstreek. Deze dag wordt sinds enkele jaren georganiseerd door Foreholte, FC Lisse, VVSB, Ter Leede en Quick Boys. Gastheer dit jaar en nieuwkomer in de organisatie was vv Katwijk.

Vanaf een uur of half negen druppelden de 110 deelnemers, waaronder 12 Foreholte keepers, binnen. Na een gezamenlijke warming up onder leiding van Katwijk keeper Mark de Vries, gingen de 18 groepen aan de slag. De trainingen werden gegeven door keeperstrainers van de clubs, elk met assistentie van een student van het cios.

Met veel enthousiasme werden de trainingen van het ochtendprogramma afgewerkt.
Na de lunch werden er in het middagprogramma diverse keepers spelletjes georganiseerd zoals 1-1 en penalty's stoppen. In elke groep werd fel gestreden om de winst. Daarnaast werden de keepers nog verrast door een bezoek van de keeper van Almere City. Dit was Chiel Kramer die met alle groepen op de foto ging en vele vragen beantwoordde. (klik hier voor website met de foto's) Na de trainingen vond de prijsuitreiking en een loterij plaats. Elke deelnemer werd voorzien van een certificaat, medaille, bidon en een keepers sleutelhanger. Moe maar tevreden gingen de keepers huiswaarts.

Dit nieuwsbericht delen?