Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

BERTVROLIJKKERSTZAALVOETBALTOERNOOI 2018

Gepost op: maandag 07 januari 2019

De finale van het kersttoernooi 2018 is ook dit jaar gewonnen door vv. Noordwijk.
Na het 3-3 gelijkspel van de JO9 mannen was het de beurt aan de JO12/13, die een behoorlijk pak slaag kregen wat toch wel enigszins te wijten was aan het feit dat wij met voornamelijk JO12 en de tegenstander met hoofdzakelijk JO13 speelden. Daarna kwam de JO14/15 aan de beurt die een goede pot voetbal lieten zien maar helaas wat onzorgvuldig waren in de afwerking waardoor we verloren met 2-1. De JO17/19 was toen aan de beurt en we hadden het gevoel dat zij een goede kans hadden op de overwinning, maar dit mocht niet zo zijn. Na al snel op achterstand te waren gezet lukte het om dichtbij de gelijkmaker te komen maar de wedstrijd duurde voor onze mannen toch wat te lang en kregen daardoor een ruime, in mijn ogen wel geflatteerde, nederlaag te verwerken. De JO11 kon daardoor alleen nog maar de eer redden , wat ze dan ook met volle inzet hebben gedaan en daardoor de laatste wedstrijd wisten te winnen met 3 – 1.

Ik wil alle spelers, leiders en niet te vergeten onze scheidsrechters bedanken dat ze er weer waren.
Na drie dagen en een avond voetballen in de Tulp was de finale weer de kers op de taart van het kerstzaalvoetbaltoernooi voor een aantal teams van Foreholte.

De opkomst was dit jaar wat lager dan voorgaande jaren dus roep ik spelers en ouders, die deze keer niet in de gelegenheid waren, op om eind dit jaar toch eens te komen spelen of kijken in andere omstandigheden dan normaal op en langs het voetbalveld. Lekker droog en warm voetballen of op de tribune zitten kijken naar leuke potjes voetbal, kopje koffie vlakbij. De kerst van je af laten glijden
en alvast vooruit kijken naar oud en nieuw, een babbeltje maken met bekenden en onbekenden.
Allemaal Foreholte mensen ontmoeten, je kind/kleinkind lekker zien ballen en vooral aanmoedigen, kortom mis het niet (meer).

Ik wil vanaf deze plek alle leiders en scheidsrechters van het toernooi bedanken voor hun inzet. Zij hebben er mede voor gezorgd dat het toernooi weer een succes is geworden. Een aantal is bijna het hele toernooi aanwezig geweest om te zorgen dat de teams konden voetballen en hun enthousiasme zorgde voor een prima sfeer in de zaal.
Iedereen die op een of andere manier een steentje heeft bijgedragen voor hun hulp, aanwezigheid of gezelligheid.

Ook de meiden, die dit jaar aanwezig waren als coach en fluitist. Aangezien we steeds meer meisjes teams binnen onze vereniging krijgen is het goed om te zien dat de dames ook bereid zijn om een steentje te willen bijdragen aan activiteiten naast het voetballen.

Tot slot wil ik nog iemand noemen die ons alle dagen op zijn eigen wijze voorzag van commentaar en informatie over de wedstrijden en dat is onze commentator, verslaggever en altijd luid en duidelijk aanwezige Max Bel. Bedankt Max!

Verder wil ik iedereen een gezond en sportief 2019 wensen en tot ziens aan het eind van het jaar bij het BERTVROLIJKKERSTZAALVOETBALTOERNOOI 2019.

Bert Vrolijk

PS: Helaas zijn we tijdens het kersttoernooi twee ballen kwijtgeraakt. Wil iedereen checken of er niet per ongeluk een bal is meegegaan naar huis. Wij willen ze graag terug hebben.

Dit nieuwsbericht delen?