Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

7 tegen 7: Wie gaat er nu weer een verslagje schrijven

Gepost op: vrijdag 29 november 2019

Misschien dat onze secretaris want hij voetbalt voorlopig niet mee. Hij waagt zich aan een partijtje zaalvoetbal en liep daar een dikke enkel op. Sterkte met de genezing ervan. Mocht iemand een poging willen wagen ga gerust je gang. De commissie zal zich erover buigen ….

Alhoewel als je op de hoogte wilt blijven van de gebeurtenissen binnen de 7 tegen 7 perikelen moet je er eigenlijk wel bij zijn geweest.
Vorige keer hebben we weer het hele veld kunnen bezetten met veel mensen. Wat is dat toch lekker! Zelfs de laatste ronde hebben we 6:6 gespeeld op een half veld want stilstand is voor deze mannen toch niet echt weggelegd. En stilstaand voetbal of misschien walking footbal daar zijn veel momenten van kijken naar de verrichtingen van de medespeler omdat de bal toch ver weg is.

Sinterklaas is nog steeds in het land en de peper- en kruidnoten zullen lekker smaken. Dat betekent dat de kilootjes er wel afgelopen moeten worden om met Kerstmis je mooie pak weer te kunnen aantrekken. Dus een mooi “excuus” om deze zondagmorgen de stoute “voetbalschoenen” aan te trekken nadat ze bij de schoorsteen vandaan gehaald zijn, de cadeau’s er naast te leggen en dan een lekker potje voetbal te gaan spelen en ondertussen wat aan de conditie te doen.

Wil je dergelijk fundamentele gebeurtenissen ook wel eens meemaken, dan ben je a.s. zondag heel erg welkom op De Elsgeest.

Zondag dd : 1 december
Vanaf 10.00 uur: koffie drinken
10.20 uur: naar de kleedkamer(s) ! 7
10.30 uur: warming up
10.40 uur: DE WEDSTRIJDEN
11.40 uur douchen:
12.00 uur: op weg naar de rest van de zondag wellicht Foreholte 1

Dit nieuwsbericht delen?