Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

150e meisjeslid in het zonnetje gezet

Gepost op: maandag 09 april 2018

Op zaterdag 7 april werd bij vv Foreholte het 150ste spelende meisjeslid in het zonnetje gezet. Op een zonovergoten sportpark De Elsgeest was Jet Lemmers het stralende middelpunt van de feestelijkheden rond de, met 6-1 gewonnen, wedstrijd van Foreholte VR1 tegen Zestienhoven VR1.

Jet mocht als 150ste meisjeslid samen met Foreholte VR1 het veld op en een mooi trainingspak in ontvangst nemen. Ook de andere nieuwe meisjesleden werden in het zonnetje gezet. Zij gingen met een heuse Foreholte-voetbal naar huis.

Speciale gasten bij de festiviteiten waren Paul van der Holst (Bollensteak.nl) en Peter van Schooten (van Schooten Bouwmaterialen), trotse sponsors van de Foreholte Vrouwen.

Door de successen van de Oranje Leeuwinnen zit het vrouwen- en meidenvoetbal in heel Nederland in de lift en dat is ook bij Foreholte te merken. Nog maar een paar jaar geleden werd het 100ste meisjeslid verwelkomd en nu staat de teller al boven de 150!

Bij de vereniging staat de ontwikkeling van het meidenvoetbal dan ook stevig op de agenda. Foreholte heeft de ambitie het aantal meidenteams verder uit te breiden in de komende jaren. Daartoe worden er elk seizoen verschillende activiteiten georganiseerd speciaal voor meisjes.

Ben jij ook geïnteresseerd in meisjes– en vrouwenvoetbal? Je bent altijd welkom om een keer mee te trainen. Neem voor meer informatie contact op via info@foreholte.nl.

Dit nieuwsbericht delen?