Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Unieke g-voetbal line-up bij Foreholte

Gepost op: vrijdag 25 oktober 2019

Rond de wedstrijd Foreholte 1 – Altior 1 op zondag 3 november a.s. organiseert Foreholte een unieke line-up met g-voetballers. Foreholte sluit zich hiermee aan bij het landelijke initiatief van de KNVB, ING en Fonds Gehandicaptensport om g-voetbal extra in de schijnwerpers te zetten en op die manier kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking enthousiast te krijgen voor g-voetbal.

Lokale g-voetbal line-ups
Foreholte is één van de 22 verenigingen in Nederland die van 19 oktober t/m 10 november een lokale g-voetbal line-up organiseert in Nederland. Samen met de KNVB, ING en Fonds Gehandicaptensport wil Foreholte in deze periode het g-voetbal in de spotlight zetten en zoveel mogelijk g-voetballers kennis laten maken met de lokale vereniging waar zij kunnen voetballen. Kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking die mee willen doen aan de line-up en samen met de spelers van ons eerste elftal het veld op willen lopen kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar Jolanda Volkerijk, coördinator G-jeugdteam, e: volkerijk.jolanda@gmail.com.

Line-up OranjeLeeuwinnen
Naast deze unieke ervaring ontvangen alle deelnemers aan de lokale line-up ook een kaartje voor de EK-kwalificatiewedstrijd van de OranjeLeeuwinnen tegen Slovenië op dinsdag 12 november in de GelreDome in Arnhem. Rondom deze wedstrijd vragen de KNVB, ING en Fonds Gehandicaptensport ook extra aandacht voor het g-voetbal. In navolging van de g-voetbal ‘Oranjevriendjes’ line-up, die vorig jaar werd georganiseerd bij de Oranje mannen tegen Frankrijk, organiseren zij ook rondom deze wedstrijd wederom een line-up met g-voetballers

Dit nieuwsbericht delen?