Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Samenwerking met FysioVoorhout

Gepost op: vrijdag 06 september 2019

Intensievere samenwerking FysioVoorhout en vv Foreholte bij medische begeleiding en herstel van blessures

Vanaf dit seizoen gaan FysioVoorhout en Foreholte nog nauwer samenwerken. Waar tot dit seizoen de blessures van Foreholte selectiespelers mede verzorgd werden door FysioVoorhout in de eigen praktijk, zal vanaf dit seizoen Mark Kroon op dinsdagmiddag/avond aanwezig zijn bij vv Foreholte voor behandeling verzorging van blessures (eerste diagnose).

Iedere dinsdag zal er een inloopspreekuur zijn In de verzorgingsruimte van vv Foreholte tussen 18.00 en 19.00 uur (indien er te veel blessures of intensievere behandeling nodig is zal er een (vervolg) afspraak gemaakt worden in de FysioVoorhout Praktijk). Dit inloopspreekuur is in eerste instantie kosteloos, vervolgafspraken worden in rekening gebracht.

Check uw zorgverzekering
Sporten is goed voor lichaam en geest. Toch is bij een contactsport als voetbal de kans op een blessure aanwezig. Wij willen al onze actieve leden vragen om even stil te staan bij de keuze van een aanvullende verzekering voor fysiotherapie. Het is namelijk erg jammer als een blessure niet de vereiste zorg krijgt omdat de kosten van deze zorg hierin bepalend zijn.

Mocht u meer informatie willen over Fysiopraktijk Voorhout, dan kunt u kijken op https://www.fysiovoorhout.nl of mailen naar info@fysiovoorhout.nl 

Dit nieuwsbericht delen?