Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Plus Plaatsjesactie

Gepost op: woensdag 11 oktober 2017

Spaar alle lokale voetbalhelden van V.V. Foreholte exclusief bij Plus van Dijk

Vanaf maandag 9 oktober kan iedereen voetbalplaatjes van Voetbalvereniging Foreholte sparen. Op zaterdag 7 oktober werden de eerste verzamelalbums uitgereikt bij Foreholte. Dani van den Berg, plaatje nummer 1 in het boek en geflankeerd door zijn vader en opa, nam het eerste exemplaar in ontvangst.

De spaaractie loopt tot en met 2 december. Bij iedere € 10,00 aan boodschappen en de aankoop van speciale actieproducten ontvangt men een gratis zakje voetbalplaatjes. De plaatjes kunnen vervolgens in een prachtig verzamelalbum worden geplakt. Alle jeugdspelers, vrouwen 1 en de zondagselectie mannen hebben een plek gekregen in het verzamelalbum.

Ondernemer Joop van Dijk verheugt zich op de trotse gezichten van opa’s, oma’s, ooms, tantes, vaders en moeders als ze een plaatje van hun oogappel(s) in een zakje aantreffen. Daarnaast is hij enorm trots om als lokale ondernemer in Voorhout samen met de lokale voetbalvereniging Foreholte deze samenwerking aan te gaan. “Door de jaren heen heb ik gemerkt dat Foreholte niet zomaar een vereniging is maar een vereniging die wordt gedreven door mensen met passie, heel veel vrijwilligers en uiteraard goede voetbalprestaties, daarnaast is het een echte lokale vereniging met heel veel Voorhouts bloed in de gelederen. Passie, prestaties en lokale betrokkenheid zijn ook begrippen die wij bij Plus hoog in het vaandel hebben staan. Juist daarom is het ook zo leuk dat Plus van Dijk en Foreholte de handen in elkaar slaan voor dit supergave voetbalplaatjesalbum”, aldus Van Dijk.

Rogier Hoeijmans van Voetbalvereniging Foreholte: “Wij vieren dit jaar ons 85-jarig jubileum en vonden het daarom een erg leuk initiatief van Plus van Dijk, omdat het niet gaat om spelers van het Nederlands elftal of de eredivisie, maar onze eigen voetbalhelden. Ook een en ander van de historie van onze club komt in het album aan bod dat ons erg aansprak.

Plus van Dijk en Foreholte verwachten dat iedereen nog jarenlang plezier van dit album hebben. Nu om het helemaal vol te sparen en later om nog eens terug te blikken en wie weet zit er nog wel een toekomstig prof voetballer in dit album?

Dit nieuwsbericht delen?