Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Overzicht uitgegeven kleding en tassen Jeugdteams Foreholte

Gepost op: woensdag 02 oktober 2019
Bestand Klik hier om het bestand te downloaden

De afgelopen weken is er keihard gewerkt om ervoor te zorgen dat ieder jeugdlid weer een complete spelerstas heeft met daarin het wedstrijdtenue van Foreholte en een trainingspak. Daarnaast ontvingen de jeugdselectieteams vanaf JO13 ook nog een trainingsset.

Check je nummers!
Alles wat uitgegeven is, is ook weer geregistreerd en het overzicht van wie wat nu heeft vind je in deze bijlage. Het vriendelijke verzoek aan een ieder is om te controleren of hetgeen in het overzicht staat ook daadwerkelijk klopt. Dat geldt zeker voor de kledingnummers die geel gearceerd zijn.
Klopt er iets niet stuur dan een mailtje naar kleding@foreholte.nl. Dan zorgen we dat het overzicht wordt aangepast.

Zorg goed voor je kleding!
De kleding die je hebt ontvangen, heb je in bruikleen en aan het einde van het seizoen moet je de kleding in goede staat en met dezelfde nummer weer inleveren. Dus zorg dat je na iedere wedstrijd en/of training je 'eigen' kledingstukken meeneemt en was direct na de wedstrijd de kleding zodat vuil er niet intrekt.  

Mocht je kledingstukken tijdens het seizoen niet meer passen of ze gaan kapot. Stuur dan een mail naar kleding@foreholte.nl . De eerste volgende wedstrijdzaterdag kun je dan via het Winkeltje van Foreholte tussen 9.30 en 12.00 uur nieuwe kleding ophalen of omruilen.

En ben je wat kwijt? Kijk dan eerst bij de gevonden voorwerpen die in de jeugdcommissiekamer liggen en/of vraag aan je spelers in het team of zij per ongeluk jouw kleding hebben meegenomen. Vind je het dan nog niet, stuur dan een mail naar kleding@foreholte.nl  Deze kun je dan ophalen in het winkeltje van Foreholte. Uiteraard ontvang je dan wel, aan het einde van het seizoen, een factuur voor de vermiste kleding. 

We wensen je veel speelplezier,

Namens de kledingcommissie
Ryanne Dijkstra

 

Dit nieuwsbericht delen?