Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

‘Op de fiets’ naar TAC’90 (een voorbeschouwing)

Gepost op: donderdag 18 april 2019

(vroeger gingen we altijd op de fiets)

Maar eerst…

Mocht je Den Haag (Moerwijk-West) toch ‘iets te ver’ vinden…

Om precies 15.00 uur vertrekt de spelers-/supportersbus vanaf De Elsgeest. En zoals gewoonlijk: IEDEREEN MAG MEE (vol=vol). Verwachte terugkeer is 20.30 uur.

De sponsor van deze bus is VAN KESTEREN SCHILDERS

Ja, een beetje vreemd is het wel. Heb je maar liefst twee dagen om die wedstrijd te spelen, waarbij de 2e paasdag toch de voorkeur heeft i.v.m. een anders dreigend bezoek aan een of andere meubelboulevard, ga je gewoon lekker aan het eind van de zaterdagmiddag spelen. Nou, flexibel als we zijn schikken we ons en proberen we, met als onderhandelpunt “dan ben ik lekker zondag en maandag vrij”, groen licht te krijgen voor het tijdvenster 15 – 20 uur.

Duidelijk is ook dat er onder ‘de beslissers’ geen quizliefhebbers zitten, want precies om 20.00 uur start Cees van Kampen met zijn eerste vraag van de categorie Algemeen in de jaarlijkse Foreholte-Quiz in een bomvolle en kolkende kantine. De verwachting is derhalve gerechtvaardigd dat het niet echt druk op het fietspad richting Den Haag zal zijn.

Maar goed, TAC’90 dus. Nou ja “goed”, heel leuk natuurlijk! We gaan naar de koploper en a.s. kampioen. Het gaat de laatste weken allemaal wel een beetje minder, maar aan het kampioenschap van de roodblauwe formatie, daar twijfelt echt niemand aan. Alleen zal dat nog niet a.s. zaterdag zijn.

TAC’’90 bestaat al jaren uit louter hele leuke voetballers, op het niveau van de 2e klasse C. Trainer Mario Koswal heeft er, zeker dit jaar, ook veel meer één groep van gemaakt, waardoor het collectief presteren omhoog is gegaan. De voorhoede alleen al is uitermate doelgericht. Spits Jeffrey Ramkisoen staat achter Jaap Zwetsloot met 16 goals tweede op de topscoorderslijst en ook de vleugelspitsen Mohammed Achalhi (12) en Randall Lambordus (8) vinden het doel gemakkelijk. Vlak daarachter speelt routinier vormgever Umit Bektas, die er ook al 8 heeft gemaakt. De volledige topscoorderslijst:

16

Jeffrey Ramkisoen

 

5

Shibi Rojer

 

1

Amirhossein Mazdarani

12

Mohammed Achalhi

 

4

Luidjino Hojer

 

1

Marlito Ascensao

8

Randall Lambordus

 

2

Jabrane el Youssefi

 

1

Eig. Doelp. RVC'33

8

Umit Bektas

 

2

Emmanuel Ennin

 

1

Eig. Doelp. Foreholte

5

Fernando Couvreur

 

1

Robin Bousquet

     
 

Oh, ze krijgen er ook wel een paar tegen hoor! Maar niet veel: 25, om precies te zijn. Meest scorende ploeg, minst gepasseerde keeper… er wacht ons een opgave! Maar ja, hebben we daar dinsdagavond niet een mooi en heroïsch voorbeeld van gezien?

Dus vooruit, op de fiets op weg naar het knusse sportpark De Verlichting. Lekker in de wijk gelegen, omsloten door hoge huizenblokken en altijd een groot en kleurrijk en feestelijk luidruchtig thuispubliek. Effe naar je licht kijken, want misschien is het al donker voordat je weer de Sportlaan op peddelt…

Dit nieuwsbericht delen?

Per categorie