Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

‘Op de fiets’ naar ROAC (een voorbeschouwing)

Gepost op: donderdag 14 maart 2019

(vroeger gingen we altijd op de fiets)

Maar eerst…

Mocht je Rijpwetering/Oud Ade toch ‘iets te ver’ vinden…

Om precies 12.00 uur vertrekt de spelers-/supportersbus vanaf De Elsgeest. En zoals gewoonlijk: IEDEREEN MAG MEE (vol=vol). Verwachte terugkeer is 18.00 uur. De terugkomst is een half uur later gepland dan normaal. We ‘vieren’ dit keer de 3e helft bij onze vrienden van ROAC!

De sponsor van deze bus is HUIZE VAN WELY

ROAC uit, wat moeten we daar nu nog van vermelden? Nou, feitelijk niks. De teloorgang van het zondagvoetbal heeft ertoe geleid dat ploegen zoals ROAC, Foreholte, Teylingen en Stompwijk’92 wellicht wel voor een plaats in de 1e klasse zouden kunnen gaan spelen. Daar horen ze natuurlijk helemaal niet, maar ja, als de mogelijkheid zich voordoet…

Zo bevinden ploegen als HVV, Foreholte en ROAC zich dit seizoen hoog in het linkerrijtje van de competitiestand. Sportief gezien willen ze natuurlijk zo hoog mogelijk eindigen, maar waar komen we dan eigenlijk terecht? Kan je je voorstellen dat we promoveren en dat we elkaar een jaar lang niet zien. Wat moeten we zonder dit soort beelden….

https://pbs.twimg.com/media/DqnFbIoXQAE_qi0.jpg
Dit is toch ROAC en Foreholte ten voeten uit! Kunnen we dat niet als cultureel erfgoed laten vastleggen?

Nou, we hoeven echt niet zo veel verder voor te beschouwen. We kennen elkaar, we bestrijden elkaar binnen de lijnen en gaan daarna met elkaar het zondagvoetbal vieren. Dat deden we op 28 oktober op De Elsgeest en daarna in het dorp, dat doen we a.s. zondag op het Hertogspark en daarna op naar de Vergulde Vos? Op maandag zien we dan wel weer verder.

Dus, we komen er weer aan gebroeders Heemskerk, Mitchel Boere, Rudolf Bax, Floris Hupkes en Loek van der Star! We willen kennismaken met Casper van der Geest en Yoek Bentvelzen.


We hopen Thijs binnen de lijnen te zien en horen graag van Martijn hoe zijn herstel vordert en wanneer hij weer tegen ons Foreholte te keer denkt te kunnen gaan. Even dachten we Jacco den Hollander te moeten missen, maar alsnog werd het ‘not guilty’ vanuit Zeist uitgesproken. Mooi zo! En hebben we het dan al gehad over trainer Hein Leliveld en teammanager Willem van der Geest, we gaan ze zien, bestrijden en vieren!

In deze vooruitblik willen we ook nog even aandacht geven aan de tweet die binnen de volgers van de 2e klasse C toch min of meer ‘viral’ ging… Na de enige verliespartij tot nu toe, uit tegen HVV op de ‘koninklijke’ Diepput, leidde een en ander niet tot bot verwijt, maar juist tot een hoge mate van zelfreflectie (inclusief een enorme ‘tongue in cheek’).

https://pbs.twimg.com/media/Ds7JIjhXoAAJ5k2.jpg:large

Gistermiddag hadden we sterk het gevoel dat wij niet helemaal eerlijk werden beoordeeld bij buitenspelsituaties. Na bestudering van de beelden moeten we echter concluderen dat de HVV-grensrechter het goed had gezien. Djimmy

Dit nieuwsbericht delen?