Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

‘Op de fiets’ naar ESTO (een voorbeschouwing)

Gepost op: donderdag 04 april 2019

(vroeger gingen we altijd op de fiets)

Maar eerst…

Mocht je Bodegraven toch ‘iets te ver’ vinden…

Om precies 12.00 uur vertrekt de spelers-/supportersbus vanaf De Elsgeest. En zoals gewoonlijk: IEDEREEN MAG MEE (vol=vol). Verwachte terugkeer is 17.30 uur.

De sponsor van deze bus is STEF’S & JEFF’S

Een paar weken geleden nog maar speelden beide ploegen tegen elkaar op De Elsgeest en hoewel de einduitslag maar 3 – 2 was concludeerde ‘vriend en vijand’ dat het hier een volkomen verdiende overwinning voor de Voorhouters betrof. Gedurende 80 minuten had Foreholte de ploeg uit Bodegraven ‘in de greep’ gehad en pas toen het de teugels vierde liet ESTO onmiddellijk zien ook wel degelijk mee te kunnen doen.

We zijn zes weken verder en de terugwedstrijd staat op het programma. Wat is er allemaal gewijzigd? Nou, eigenlijk niet zo veel. De Voorhouters hebben de 2e periode niet binnen kunnen halen en bevinden zich nog gewoon in het linkerrijtje. De mannen van Ramon Hageraats zijn nog steeds onverminderd in gevecht om de P/D-plaatsen naar beneden te verlaten. Ons Foreholte zal uit alle macht willen proberen om de negatieve spiraal van de twee laatste uitnederlagen tegen RVC’33 en ROAC te doen keren. ESTO heeft als uitgangspunt een mooi gelijkspel thuis tegen a.s. kampioen TAC’90 en een belangrijke uitzege op het Goudse ONA.

Op wie gaan we a.s. zondag extra letten? Nou, natuurlijk op routinier en met afstand clubtopscoorder Wouter-Jan Bos (14 goals), met in de punt van de aanval Kevin Duthler en waarschijnlijk aan de rechterkant de jonge Jesper den Besten. Ook aan de rechterkant, maar dan op het middenveld verwachten we Lars Verheul als vormgever van de aanval en tevens lijkt Job van Welie terug als de brekende nummer 6 voor de verdedigers. Joey Anker staat op zeker op doel. Hij heeft al zesenveertig keer de bal uit het doel moeten halen en helemaal aan de andere kant zag ie er tweeëndertig in het doel van de tegenpartij verdwijnen.

Het is al heel wat jaren geleden dat we er zijn geweest, daar in het verre Bodegraven op de Kievitsheuvel. We herinneren ons een vroeg kunstgrasveld, waarvan we hopen dat dat inmiddels vervangen is. We kijken er naar uit, want zes weken geleden hebben we ze ontmoet: leuke mensen!

En ja, dit wordt nog even een pittig tochtje. Enerzijds v.w.b. de afstand en anderzijds, de kans dat we op de terugweg bij tegenwind in een waaier moeten rijden is zeker aanwezig. Als we dan maar weten dat de drie wedstrijdpunten in de zijtassen zitten, dan nemen we die wind wel voor lief.

Dit nieuwsbericht delen?

Per categorie