Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Met elkaar ... in de bus

Gepost op: vrijdag 16 maart 2018

“Met elkaar…”

“Met elkaar…”, zei voorzitter Jan Regeer. Het was zondag 7 januari, Jan stond in het midden van een kolkende Foreholte-kantine z’n ‘5 minuten-Nieuwjaarsspeech’ in het rond te strooien: Wat is er gebeurd in 2017, wat gaan we doen in 2018, etc. etc. Maar dat alles kon en kan alleen maar omdat Foreholte een vereniging is waar we dat ‘met elkaar’ doen.

Ten laatste draaide hij zich even om naar het standenbord, waar Foreholte 1 met 6 wedstrijdpunten in de 2e klasse C onderaan bungelde. “En ook dat zal ons niet gaan gebeuren”, schalde er met zijn licht Haags accent, “Wij, Voorhouters gaan niet degraderen! En daar gaan we met elkaar voor zorgen!”

Sinds ‘Jan’, heeft Foreholte 11 wedstrijdpunten uit 6 wedstrijden gehaald. Maar we zijn er nog niet, we moeten door!

Ons Foreholte 1 staat de komende twee zondagen voor een uitdaging: lastige uitwedstrijden tegen koploper DSOV (Vijfhuizen) en middenmoter KDO (De Kwakel). Opnieuw treden we die uitdaging ‘met elkaar’ tegemoet…De Sponsorclub Foreholte en de supportersvereniging De Vrienden van Foreholte zorgen deze twee zondagen voor een spelers-/supportersbus. Ben je van ‘met elkaar…’, dan is het ‘instappen maar’.

12.00 uur: Aanwezig op De Elsgeest
12.15 uur: Vertrek naar Vijfhuizen
17.30 uur: Terug uit Vijfhuizen
 

“ Zondag 18 maart… met elkaar naar DSOV! “

Dit nieuwsbericht delen?