Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Kevin Blom gastspreker Business Boost

Gepost op: donderdag 16 mei 2019

De zaken- en voetbalwereld kunnen van elkaar leren en elkaar versterken, daarom organiseren wij voor leden van de sponsorclub van Foreholte in samenwerking met ING op 19 juni 2019 de bijeenkomst “Scoren met ondernemerschap” in het Cars Jeans stadion in Den Haag.

 

1e helft

Kevin Blom, scheidsrechter van de KNVB, neemt je mee in de ontwikkelingen in de voetbalwereld, zoals bijvoorbeeld de VAR (Video Assistant Referee). Zo laat hij videobeelden zien van de wedstrijden die hij gefloten heeft. Hoe lastig is het vak van scheidsrechter eigenlijk? En wat vindt hij van de huidige ontwikkelingen in scheidsrechtersland op het gebied van communicatie?

 

2e helft

Na het inspirerende verhaal van Kevin ga je samen met ondernemers van ander Business Clubs in gesprek over thema’s zoals:

  • Wat kan een vereniging leren van ondernemers in het kader van vernieuwende businessmodellen (traditionele structuren vs nieuwe structuren)
  • Wat zoek je als sponsor bij een vereniging of wat verwacht je terug voor je sponsoring?
  • Kan een bedrijf toegevoegde waarde creëren voor de club in de vorm van kennis/opleiding/stages?

 

3e helft

Tijdens de borrel heb je alle tijd om met andere leden van de verschillende clubs nog verder van gedachten te wisselen.

 

Kortom: een zeer inspirerend en afwisselend programma, waarbij je de mogelijkheid hebt om met sportminded ondernemers te connecten.

 

Kom je ook?

Ben je benieuwd naar het verhaal van Kevin Blom? En wil je je netwerk uitbreiden? Meld je dan nu hier aan.

 

Graag tot 19 juni!

Dit nieuwsbericht delen?