Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Keezenavonden bij Foreholte een succes!

Gepost op: vrijdag 03 mei 2019

Keezenavonden bij Foreholte een succes!

Vrijdagavond 26 april jl. is de laatste Keezenavond  bij Foreholte van dit seizoen gespeeld. In verband met Koningsnacht was deze avond omgedoopt tot het KoningsKeezen. Deelnemers waren gevraagd om iets met oranje of rood-wit-blauw te doen en hier is volop gehoor aan gegeven. Zo ontzettend leuk!

Ook op deze avond zijn er spannende potjes gespeeld, altijd in een relaxte sfeer. Het koppel wat tijdens de 1e Keezenavond de poedelprijs won, ging deze avond met de 1e prijs naar huis! Oefening baart kunst!

De Keezenavonden bij Foreholte zijn gezellig, gemoedelijk en klein van opzet. We delen de kantine met de klaverjassers, waardoor een bezetting van 12 tafels het maximum is. Jong en oud, iedereen is welkom!

Er is veel animo om mee te doen en daarom heeft de Keezencommissie besloten om na de zomer te starten met een nieuw seizoen, met 8 speelavonden. De speeldata zijn: 27 september - 25 oktober - 29 november - 20 december - 24 januari - 14 februari - 27 maart en 24 april. 

Opgeven voor het hele seizoen kan, maar ook één avond is mogelijk. Er zijn nog plaatsen vrij! Dit kan door een mailtje te sturen naar keezenbijforeholte@gmail.com 
Graag opgeven per koppel, met jullie namen en 06-nummer. 

Het inschrijfgeld is € 10,00 per koppel (incl. 4 consumpties) te voldoen op de avond zelf.

Wij wensen jullie een heel fijne zomer en wat ons betreft graag tot vrijdag 27 september!

De Keezencommissie


Dit nieuwsbericht delen?

Per categorie