Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Jeugdteams strak in het pak in het nieuwe seizoen

Gepost op: donderdag 26 april 2018

Jeugdteams strak in het pak in het nieuwe seizoen

 

Foreholte is één van de grootste voetbalverenigingen uit de Duin- en Bollenstreek. Betrokkenheid, saamhorigheid en clubgevoel zijn waarden die bij Foreholte hoog in het vaandel staan. Bij deze waarden past een herkenbare en uniforme uitstraling van spelers, kader en vrijwilligers. In 2014 zijn we daarom gestart met een kledingplan, waarbij we iedere spelend jeugdlid een wedstrijdtenue ter beschikking stelden .

 

Het komend seizoen gaan we dit kledingplan uitbreiden en op onderdelen aanpassen.

  • Alle spelers van de 08 t/m 019 krijgen een Foretholte sporttas én een nieuw model Foreholtetrainingspak, die zowel beschikbaar is als herenmodel als damesmodel.

  • Voor de keepers is er een nieuw model keepertenue beschikbaar: Donkergroen voor de jongens, donkerblauw voor de meisjes

  • Meisjes vanaf 11 jaar krijgen een damesshort en vanaf 2019 ook het nieuwe model wedstrijdshirt.

     

Het kledingplan ziet er dan zo uit:

Trainingspak en tas
 

Wedstrijdtenue jongens
(exclusief sokken)

Wedstrijdtenue meisjes

(exclusief sokken)

 

De uitbreiding van het kledingplan wordt gefinancierd vanuit bijdragen van sponsoren en Foreholte. Daarnaast is op de Algemene Ledenvergadering van 23 november 2017 besloten om de jaarlijkse bijdrage voor het kledingplan per speler te verhogen van €15,00 naar €25,00

 

Ook de uitgifte en het beheer van de kleding gaat veranderen. We stappen af van de teamtas. Aan het begin van het seizoen krijgt iedere speler zijn eigen tas met kleding, en alles wat hij krijgt is voorzien van een uniek nummer. Zo weet iedereen van wie de kleding is en worden spelers/ouders zelf verantwoordelijk voor het zorgvuldig omgaan van de kleding. Data voor uitgifte van de tassen worden aan het einde van het seizoen bekend gemaakt.

 

Tenslotte willen we jullie attenderen op het bestaan van de speciale ledenwebshop die in samenwerking Hummel en LJ Shop is ingericht: https://clubs.deventrade.com/nl/vv-foreholte Hier kun je als Foreholte lid snel een eenvoudig je sportkleding, zoals bijvoorbeeld je sokken, bestellen en krijg je automatisch 10% korting.

Met deze stappen zijn de jeugdteams van Foreholte de komende jaren tip top gekleed.

 

Namens het Jeugdbestuur

 

Frank Döfferhof en Ryanne Dijkstra

Voorzitter Jeugdbestuur en kledingcoördinator Foreholte

Dit nieuwsbericht delen?