Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Jan stopt als voorzitter

Gepost op: donderdag 10 mei 2018

In november 2007 ben ik, met goedkeuring van de Algemene Ledenvergadering, voorzitter geworden van deze fantastische vereniging.
Ik heb toentertijd gezegd dat ik het voorzitterschap van VV Foreholte voor 6 jaar zou doen.
Volgend jaar november zou ik de 12 jaar volmaken, het dubbele van wat ik zelf had gezegd en verwacht.
November 2019 zou dan ook een mooie datum zijn om te stoppen en dat was ook het plan, zoals ik dat in een eerder stadium aan mijn mede bestuursleden heb verteld.
Dan hadden wij als bestuur tijd genoeg om een geschikte opvolger te vinden.

Echter, vorig jaar is voor mij persoonlijk een bijzonder vervelend jaar geweest met 2 ziekenhuisopnames als “hoogtepunt”.
Op dat soort momenten ga je nadenken over het leven.
Dat klinkt heel zwaar, en soms was het dat ook wel, maar uiteindelijk kom je er voor jezelf uit hoe je verdere leven er ongeveer uit moet komen te zien.
Recentelijk heb ik dan ook het besluit genomen om reeds dit jaar te gaan stoppen als voorzitter.

Ik ben in april 66 jaar oud geworden en ik vind dat zo’n dynamische vereniging, waar de komende jaren flink wat te gebeuren staat, verder moet met een voorzitter die nu direct kan bijdragen aan de vraagstukken die in de uitwerking ook na november 2018 nog doorlopen.
Het bestuur is en gaat de komende periode actief op zoek naar een nieuwe voorzitter, zodat deze nieuwe voorzitter in november aanstaande benoemd kan worden.

Ik heb het al die jaren met ongelooflijk veel plezier gedaan en ben trots op hoe de vereniging zich in die tijd heeft ontwikkeld. En uiteraard blijf ik als vrijwilliger actief betrokken.

Ik wil jullie bedanken voor het vertrouwen dat jullie mij al die jaren hebben gegeven en het plezier wat ik, maar ook Marijke, er aan heb gehad.

Jan Regeer


 

Dit nieuwsbericht delen?