Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Jan en Ton Erelid

Gepost op: zaterdag 03 november 2018

Jan en Ton Erelid

Tijdens de 86e algemene ledenvergadering van VV Foreholte zijn Jan Regeer en Ton Arroyo benoemd tot erelid van VV Foreholte.
Jan is 11 jaar voorzitter geweest en zwaaide tijdens deze vergadering af als preses. Onder zijn leiding groeide de vereniging enorm in ledenaantal en wist hij de cultuur te bewaken. Dit alles vanuit het geldende perspectief van de normen en waarden die wij als club wensen uit te stralen. Diverse mijlpalen zijn: de familiedag, de veiling, de scheidsrechterscommissie, de sponsorclub en de financiële gezondheid van de vereniging. Jan zal als vrijwilliger betrokken blijven bij de club en zal als bestuursvertegenwoordiging de uitwedstrijden van het eerste elftal blijven bezoeken.

Ton is zo’n 55 jaar als speler/trainer/vrijwilliger/bestuurder aan Foreholte verbonden. Naast trainer danwel jeugdtrainer (in totaal 28 jaar) is Ton barmedewerker, toernooicommissie, kampstaf en zelfs scheidsrechter geweest. Ton heeft zich voornamelijk op voetbaltechnisch vlak zeer verdienstelijk gemaakt als lid van de technische commissie en als bestuurslid voetbaltechnische zaken heeft hij van Foreholte een stabiele 2e klasser gemaakt. Ton blijft betrokken binnen net technisch hart van Foreholte.

Jan en Ton dik verdiend. Gefeliciteerd!

Bestuur Foreholte 

Dit nieuwsbericht delen?