Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

In Memoriam Leo Vos

Gepost op: woensdag 02 mei 2018

In Memoriam Leo Vos
 
Op zaterdag 28 april is op 72-jarige leeftijd, ons Lid van Verdienste, Leo Vos overleden.

De man die menigeen heeft voorzien van een kopje koffie op donderdagavond. Als één van de twee zonen gaat voetballen gebeurt het, je wordt vrijwilliger. Jarenlang heeft Leo de jeugdkeepers getraind, die hij dan zaterdags weer zag als hij de fluit hanteerde. En anders zag hij ze wel op het Jeugdkamp, waar hij jarenlang als materiaalman zijn steentje heeft bijgedragen.

Tijdens het Jan Schrama Toernooi had Leo de leiding over de snelheidsmeter.
Het kon dan ook niet uitblijven, Leo werd in 2007 benoemd tot Lid van Verdienste, maar dat betekende niet dat hij op zijn lauweren ging rusten. Op donderdagavond opende hij de kantine en ging dan naar huis als de avondploeg kwam, maar hij was nooit te beroerd om even langer te blijven als dat nodig was. En toen het fluiten niet meer ging, besloot hij om zijn ervaringen te delen met onze jonge scheidsrechters en was hij dus regelmatig aanwezig langs de lijn om hen van adviezen te voorzien.

Met het overlijden van Leo verliezen wij een zeer gewaardeerd vrijwilliger en een zeer aimabel mens.

Uiteraard weegt ons verdriet niet op tegen dat van de familie.

Wij wensen Marijke, Jan Willem, Stephan, Sabine, Marion, kleinkinderen en schoonmoeder heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.

Bestuur vv Foreholte


Dit nieuwsbericht delen?