Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

In Memoriam Lenie Visser

Gepost op: zaterdag 07 juli 2018

In Memoriam Lenie Visser

In de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 juli is Lenie Visser, op 71-jarige leeftijd overleden. Zij was al een tijdje ziek en heeft de strijd niet kunnen winnen.

Als vriendin van Piet van den Berg leek het bijna vanzelfsprekend dat ook zij vrijwilligerswerk voor Foreholte zou gaan doen. Begonnen bij de ‘ramenzeemploeg’ en later ‘doorgegroeid’ tot zeer gewaardeerd kantine medewerkster.

Hoewel Lenie niet uit Voorhout kwam, maar uit het Westland, werd zij al snel opgenomen in de Foreholte-familie. Niet in de laatste plaats omdat zij daar zelf enorm haar best voor heeft gedaan.

Wij gaan haar gulle lach en humor enorm missen en wensen Piet, die dit voor de tweede keer mee moet maken, enorm veel sterkte met het verwerken van het verlies van zijn en ‘onze’ Lenie. Ook haar kinderen Dirk en Jos, Martine en Eveline en kleinkinderen Maaike en Nadine wensen wij heel veel sterkte toe.

Op dinsdag 10 juli is er, van 19:00 tot 20:00 uur, gelegenheid afscheid te nemen in het mortuarium te Voorhout, Herenstraat 51. De uitvaartbijeenkomst wordt gehouden op 12 juli om 11:00 uur in de aula van de Algemene Begraafplaats, Kerkhoflaan 2 te Maasdijk.

Namens het bestuur van VV Foreholte
Jan Regeer

Dit nieuwsbericht delen?