Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Het voetbalseizoen loopt al weer naar het eind.

Gepost op: vrijdag 07 juni 2019

Het voetbalseizoen loopt al weer naar het eind.

Alle reden om vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen 2019-2020.
Hieronder zetten we de belangrijkste info over deze zaken op een rijtje over
lid worden, lid blijven, opzeggen of overschrijven naar een andere vereniging?
 

1. Lid worden van vv Foreholte

Geef via www.foreholte.nl aan dat je interesse hebt om lid te worden.
Op onze website kun je het aanmeldingsformulier invullen.
Het is te vinden onder clubinfo en aanmeldingsformulier.

2. Overschrijven van een andere vereniging naar vv Foreholte

Wie vanuit een andere vereniging bij vv Foreholte wil komen spelen moet zich eerst afmelden bij de oude vereniging. Doe dat liefst ruim voor 15 juni in verband met de administratieve verwerking. Daarna kan een inschrijfformulier ingeleverd worden bij vv Foreholte. Zie hierboven Lid worden van vv Foreholte.

3. Overschrijven van vv Foreholte naar een andere vereniging

Wie vanuit vv Foreholte naar een andere vereniging wil overstappen moet dat schriftelijk aangeven, via ledenadministratie@foreholte.nl.
Dit moet gebeuren ruim voor 15 juni omdat de deadline bij de KNVB voor overschrijvingen 15 juni 23.59 uur is. Als we het verzoek eerder ontvangen is er voldoende tijd om een en ander richting KNVB administratief te verwerken.
Let op: overschrijving wordt alleen verleend als aan de betalingsverplichtingen is voldaan en als de vv Foreholte kleding ingeleverd zijn, punt 5

4. Stoppen met voetballen bij vv Foreholte

Wie wil stoppen met voetballen moet dit bij de ledenadministratie voor 1 juni aangeven. Dit kan via de site www.foreholte.nl – clubinfo – afmeldingsformulier.
Let op: Opzeggen via leider, trainer of coördinator is niet mogelijk, dit kan alleen via de site (zie boven). Bij te late opzegging worden € 25 administratiekosten berekend.
Beëindiging lidmaatschap is pas definitief als aan de betalingsverplichtingen is voldaan en de kleding ingeleverd is, zie punt 5. Als niet aan de betalingsverplichtingen is voldaan (contributie, kledingkosten, eventuele boetes voor gele en rode kaarten en/of administratiekosten) volgt een financiële blokkade. Bij een financiële blokkade kan er niet bij een andere vereniging ingeschreven worden.

5. Inleveren spelerstas met kleding

Iedereen die het volgende seizoen niet meer bij Foreholte voetbalt moet zijn spelerstas en de kleding die in bruikleen is gegeven, inleveren bij de kledingcoördinator. Maak hiervoor een afspraak via kleding@foreholte.nl
 

Vragen:

Stuur een mail naar ledenadministratie@foreholte.nl.

Dit nieuwsbericht delen?

Per categorie