Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Foreholte Gala 2018
“Hans van den Nouland benoemd tot Lid van Verdiensten VV Foreholte”

Tijdens het jaarlijkse Foreholte Gala is Hans van den Nouland benoemd tot Lid van Verdiensten van voetbalvereniging Foreholte. Bij de opening van het gala sprak voorzitter Jan Regeer over enkele zekerheden. Zo krijg je een lintje daags voor Koningsdag en wordt je onderscheiden binnen Foreholte op de nieuwjaarsreceptie. In zijn laatste jaar wilde hij daar eens van afwijken en richtte zijn waarderingswoorden uit over het vele vrijwilligerswerk van Hans van den Nouland. In het bijzijn van kinderen en vrouw treedt Hans toe tot het gilde van de leden van verdiensten van Foreholte.

Van den Nouland ontving de bijbehorende oorkonde en een warm applaus. Hans van den Nouland is geen onbekende binnen Foreholte, hij is sinds mensenheugenis verbonden aan de club als leider van het eerste elftal. Maar daarnaast verricht hij nog tal van hand en spandiensten tijdens evenementen. Op Hans kan je altijd een beroep doen. Hans neemt geen afscheid als vrijwilliger en zal de ‘maandagmorgengroep’ gaan aanvullen.

Vervolgens loodste presentator Paul Jochemsz de aanwezige door het verdere programma en namen de topscoorders Toni Arroyo, Bas Rotteveel en Daphne Mintardjo hun prijs in ontvangst. Daarna werden de rookie’s bekend gemaakt, bij de vrouwen Steffi Huyts en bij de mannen Jesse Tijsen en gingen de awards voor supporter naar Nico Vlasveld en Hans Willemse, die van sponsor naar Paul van der Holst (Bollensteak.nl en Vleesverwerkingsbedrijf Van der Holst) en Foreholter van het jaar werd Henk Harens. Als laatst werden de beste speelster en beste speler bekend gemaakt, Joy Berntzen bij de vrouwen en voor de derde maal bij de mannen Tom Bleijswijk. Na het afscheid nemen van een aantal selectiespelers nam de club ook afscheid van hoofdtrainer Marcel IJzendoorn. Middels een filmcompilatie kwamen alle hoogtepunten van 4 jaar IJzendoorn voorbij. Als laatst nam Marcel zelf het woord en onder de nodige emoties zwaaiden de trainer af en ging het Gala door in ‘arabic style’ en sloot Foreholte zo het seizoen af.

Dit nieuwsbericht delen?