Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Frits en Marja benoemd tot Lid van Verdienste”

Gepost op: maandag 08 januari 2018

Nieuwjaarsreceptie Foreholte
“Frits van Arkel en Marja Rosman benoemd tot Lid van Verdienste”


Op een drukbezocht Sportpark De Elsgeest was zondag 7 januari 2018 een hoop te beleven. De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie werd een gezellige belevenis. Een speciaal samengesteld All Star Team nam het op tegen het eerste team van Foreholte. Het eerste succes van het nieuwe jaar werd behaald door het vlaggenschip door met 9 - 4 te winnen. Tijdens de wedstrijd genoot de jeugd van een FiFa Toernooi.

Rond 16.30 uur blikte voorzitter Jan Regeer met de aanwezige terug naar de gebeurtenissen van het afgelopen seizoen en stond stil bij de kampioenen binnen de vereniging, het overlijden van jeugdlid Stan Verlinden, het 150e meisjeslid, diverse evenementen waaronder het 1ste Caroline Dangerman Toernooi en de festiviteiten rondom 85 jaar Foreholte. Vervolgens nam hij ons mee met al wat komen gaat het aankomende seizoen waaronder de uitdagingen met het onderzoeken van een rookvrij sportpark, het alcoholgebruik in de kantine, uitbreiding van het kledingplan en de ontwikkelingen van het sportpark waar hij de SEF voor bedankte. Nieuw dit jaar is het benoemen van een thema binnen de verenging, er is gekozen als thema “met elkaar”. Na het uitspreken van dit thema wierp Jan Regeer een blik op de stand van het vlaggenschip en trok de parallel naar het thema. Na zijn speech sprak de voorzitter zijn waardering uit voor een tweetal vrijwilligers die hij benoemde tot Lid van Verdienste.Frits van Arkel: is niet weg te denken als scheidsrechter binnen Foreholte. Maar daarnaast ook lid van de scheidsrechtercommissie, speaker, draait hij bardienst en verzorgd hij samen met zijn vrouw voor de ledenadministratie. Er kan altijd een beroep gedaan worden op Frits.

Marja Rosman: een vrouw die haar mannetje staat binnen Foreholte en binnen het kantinebestuur. Verzorgd voor honderden senioren en vrijwilligers de barbecues en is altijd benaderbaar voor hand en spandiensten. Bijzonder is dat haar man Ed in 2010 dezelfde onderscheiding mocht ontvangen.

Van Arkel en Rosman ontvingen de bijhorende oorkonde en een warm applaus van de zo’n ruim tweehonderdenvijftig aanwezige. Regeer vroeg of zijn medebestuursleden konden zorgen dat de gehele kantine werd voorzien van een drankje en bracht een proost uit op een gezond en sportief 2018. De band The Afternooners nam het stokje daarna over en zo ging Foreholte feestend en met vol vertrouwen het nieuwe jaar in.

Dit nieuwsbericht delen?