Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Foreholte Gala (1000 en één Gala nacht)

Gepost op: donderdag 07 juni 2018

Foreholte Gala (1000 en één Gala nacht)

Vrijdag 15 juni zal de altijd gezellige Foreholte-kantine zijn omgetoverd in Oosterse sferen. Wellicht waan je je na binnenkomst in het Fata Morgana of de Vogel Rok, maar nee, je bent bij VV Foreholte!

We gaan in ons Gala-2018 terug naar de mysterieuze tijd van Babylon, Mesopotamië en Perzië.

In de tijd dat wij hier in Foranholte nog gekleed in een berevel rondsjouwden, was er elders in de wereld pracht en praal. Die schoonheid ga je tegenkomen in de vorm van tientallen Oosterse prinsessen, al dan niet gesluierd. Sheherazade zal zeker niet ontbreken. Maar mocht je nu denken dat het hier de harem van Sultan Jan betreft, dan zullen stoere en strenge Eunuchen (haremwachters) je zeker op andere gedachten brengen (wellicht ‘de waterpijp’).

Daarnaast wordt het natuurlijk enorm op prijs gesteld als je deze avond zelf als Aladin of Ali Baba verschijnt. Maar ook een min of meer verdwaalde Toet-Anch-Amon, Cleopatra, Alexander de Grote, ja zelfs Lawrence of Arabië zullen applaus oogsten.

Zoals gebruikelijk zullen we gedurende de avond een aantal Foreholte-Awards uitreiken en zal er afscheid worden genomen van vertrekkende spelers en begeleiders. MAARRRR, we vieren met elkaar


Het Handhavingsfeest (oftewel: “we zitten er nog in!”)

 

Dit nieuwsbericht delen?