Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

€2700 voor kerstzaalvoetbaltoernooi

Gepost op: dinsdag 31 december 2019

VOORHOUT | Tijdens het drukke schema van het kerstzaalvoetbaltoernooi Bert Vrolijk in Sporthal De Tulp aan de Jacoba van Beierenweg in Voorhout kwam er een heuse delegatie van Stichting Kringloop Herenstraat 63 Voorhout langs. Niet om te kijken of mee te doen. Het was immers een tweedaags jeugdtoernooi. "We komen wat uitdelen en veel meer dan is aangevraagd."

door Erwin Brandt

Voorzitter Cyp Straathof van de Kringloop Herenstraat 63 heeft enkele dames meegenomen. "Waarom weet ik niet, maar ze wilden allemaal mee naar voetbalvereniging Foreholte. We houden van uitdelen en we hebben leuk nieuws voor de organisatie van het kerstzaalvoetbaltoernooi." 

Bestuurslid van Foreholte Caroline Dangerman fluit niet af en laat gewoon doorspelen. "We doen de uitreiking gewoon even tussendoor. Maar, WOW MAN! We hadden 1.500 euro aangevraagd voor de zaalhuur en jullie geven 2.700 euro. Daar zijn wij als bestuur onwijs blij mee. Een grote verrassing. Ik weet nog niet wat we met de extra's gaan doen."

Straathof geniet van alle blijheid. "Dit is echt leuk. We houden Kringloop Herenstraat 63 Voorhout van uitdelen. Iets doen voor de lokale samenleving. En met zulke reacties krijgen we energie voor tien."

Bert Vrolijk, naar wie het toernooi is vernoemd, kijkt gelukkig toe. "Dit is een opsteker en waar we het voor doen. Al ruim veertig jaar lang de jeugd een beetje van de straat houden tijdens de vakantie. En het leeft. Er zijn bij Foreholte 800 jeugdleden en de helft doet mee. We kunnen weer door."

Bron: Teylinger Nieuwsblad
 

Dit nieuwsbericht delen?