Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Derby-Keezen tegen Teylingen

Gepost op: woensdag 03 oktober 2018

Derby-Keezen tegen Teylingen !!

Op zaterdag 3 november a.s. staat de derby der derby’s op het programma en gaat Foreholte op bezoek bij Teylingen. U leest het goed: Op zaterdag! Bij wijze van experiment.

Om de vriendschappelijke band met Teylingen te benadrukken en de derbykoorts alvast naar een passend niveau te brengen, hebben beide verenigingen de handen ineen geslagen voor de organisatie van de eerste ‘Keezen-derby’ in het amateurvoetbal. Op vrijdag 2 november gaat het allemaal gebeuren in de kantine van R.K.V.V. Teylingen waar maar liefst 25 koppels van Foreholte het gaan opnemen tegen 25 koppels van Teylingen. Het populaire spel, dat op een combinatie lijkt van klaverjassen en Mens-erger-je-niet, vormt een mooie warming-up voor het hoofdprogramma op zaterdag en we verwachten dan ook een ‘volle bak’ en een felle (doch faire) strijd om de overwinning.

Het derby-keezen begint om 19:30u, inloop vanaf 19:00u. Het inschrijfgeld per koppel bedraagt € 10,00 en de koffie is gratis. Vooraf inschrijven is aan te raden want vol = vol!

Tot 2 november!!

Inschrijven via: mcjjansen@casema.nl 

Dit nieuwsbericht delen?